Ingyenes regisztráció előnyei és hátrányai

Ahogyan mi is, a DXN is nagy hangsúlyt fektet, hogy minél több embernek tudjon segítséget nyújtani. Nincs is erre jobb bizonyíték, mint hogy az eredetileg 5000.-Ft-os törzsvásárlói regisztráció mellett lehetőség biztosít egy ingyenes regisztrációra is.

Nézzük meg ezen ingyenes törzsvásárlói regisztrációs lehetőség előnyeit és hátrányait.

Az ingyenes regisztráció előnyei:

 • Az első és legfontosabb: Nincs regisztrációs díj!
 • Rögtön törzsvásárlói áron jutunk hozzá a termékekhez.
 • Nincs mennyiségi korlátozás a vásárlásaid során!
 • Ugyanúgy működik vele az ajánlási rendszer is mint a teljes regisztrációval, ugyanúgy csatlakozhat az így regisztrált tagokhoz bárki mint a normál regisztráció esetén!
 • 14 napunk van a DSP csomagok valamelyikét megvásárolni a regisztráció után. Akkor is ha, előtte más terméket vásároltunk.
 • Bármikor áttérhetünk a regisztrációs díj megfizetése után a normál regisztrációra.

A sok hasznos tulajdonság mellett azonban van néhány szempont, amiben az ingyenes regisztráció hátrányt szenved a normál vagy a DSP regisztrációval szemben. Ezeket nem árt tudni:

Az ingyenes törzsvásárlói regisztráció hátrányai:

 • A vásárlásaink után nem kapunk jutalékot, mindaddig, amíg nem élesítjük a regisztrációt DSP csomag rendeléssel vagy a regisztrációs díj megfizetésével (5000.-Ft)
 • 14 nap után nincs lehetőségünk DSP csomagot vásárolni.

Az előnyök és a hátrányok arányából is látszik, hogy ez egy igazán jó és nagyszerű lehetőség arra, hogy bárki megismerkedjen a DXN által nyújtotta termékekkel és lehetőségekkel.

Próbáld ki TE is!

 

Ganoderma kávé rendelés

Ganoderma kávé rendelésének többféle módja van. Nézzük meg sorba milyen lehetőségeink vannak, ha ganoderma kávét akarunk rendelni.
Ha még nem ismered az egyes ganoderma kávékat a 8 féle ganoderma kávé közül megtalálhatod a neked legjobban tetsző kávét.
A három legkedveltebb induló kávé a Lingzhi Black Coffe (fekete kávé), a Lingzhi Coffee 3 in 1 és a DXN Cream Coffee. Érdemes legelőször ezek valamelyikét választani.

Ganoderma kávé rendelés módjai

Ha még nem vagy törzsvásárló akkor az alábbi módokon tudsz ganoderma kávét rendelni.

Vásárlás kiskereskedelmi áron

Ez a legegyszerűbb azonban nem a legkedvezőbb árú módja a vásárlásnak. Nincs más dolgod, mint a honlapunkon a termék menüre kattintva www.cafegano.eu/termékek kiválasztani az általad megvásárolandó kávét.
Előnye: gyors, egyszerű
Hátránya: nem kapsz törzsvásárlói kedvezményt

ganoderma kávé rendelés online

Vásárlás törzsvásárlói áron

A kiskereskedelmi ártól jóval kedvezőbben is tudsz ganoderma kávét rendelni. Ehhez csak annyi kell, hogy regisztrálj törzsvásárlónak. A regisztráció mindössze 5000. Ft-ba kerül és minimum egy termék vásárlása szükséges hozzá. A ganoderma kávé törzsvásárlói áron történő rendeléshez szükséges törzsvásárlói regisztrációt a honlapunkon elérheted. A regisztrációt online, és papír alapon is elvégezheted.
Előnye: Olcsóbb vásárlási lehetőség, már az 5. doboz kávé vásárlásánál megtérül.
Hátránya: egy egyszeri regisztráció szükséges hozzá.

DSP csomag vásárlás

Ha még több megtakarítást szeretnél elérni, akkor válaszd a DSP (Dynamic Start Program) csomagot. Melynek lényege, hogy a csomagot már egyből törzsvásárlói áron tudod megvásárolni, és mivel csomagban vásárolsz a regisztrációs díjat sem kell megfizetned. További előnye, hogy a csomag típusától függően a későbbi vásárlásaid során a csomag teljes összegének 110-150% százalékát le tudod vásárolni. A DSP csomagról részletesebb információkat itt találsz. Válassz magadnak a népszerű DSP csomagjaink közül!
Előnye: Törzsvásárlói áron vásárolhatsz. Nincs regisztrációs díj. Extra kedvezmény a későbbi vásárlásokból. A csomag teljes árának 110-150%-át levásárolhatod. Többféle méretű és áru DSP csomag.
Hátránya: Az előzőekhez képest nagyobb induló kiadás.

Ganoderma kávé rendelés, ha már törzsvásárló vagy

ganoderma kávé rendelés - csészékAmennyiben már törzsvásárló vagy akkor is vannak extra lehetőségek, hogy még olcsóbban rendelj a kedvenc kávédból. Minden terméknek van egy személyes pontértéke, így vásárlásaid során azok folyamatosan összeadódik. Ennek nagyságától vagy jogosult adott mértékű bónuszra a saját és a csoportod forgalma után. Azonban ahhoz hogy ezt a bónuszt megkapd az adott hónapra, össze kell gyűjteni, legalább 100 személyes pontértéket. Az így kapott bónuszokat egy az egyben felveheted, vagy következő vásárlásod során fel is használhatod. Ezzel nem csak azt érheted el, hogy ingyen legyen a saját kávéd, hanem akár egy rendes jövedelmed is lehet. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy rendszeresen fogyasztod a termékeket és ajánlod másoknak is a kedvenc ganoderma kávéd. A rendeléseid legegyszerűbben a regisztrációkor kapott intranet hozzáféréseddel tudod nyomon követni és itt is tudsz rendelni.
Előnye: A törzsvásárlói kedvezményen túl is szert tehetsz bónuszpontokra. A bónuszod mértéke, csak tőled függ. A bónuszodnak nincs felső határa.
Hátránya: Ha csak magadnak vásárolsz lassabban gyűlik a bónuszod. Ha nem éred el a havi 100 személyes pontot az adott hónapban, nem kapod meg a bónuszt a vásárlásaid után.

Összefoglalva a ganoderma kávé rendelési, és vásárlási lehetőségeit

Ganoderma kávét szeretnél rendelni, nincs más teendőd: Látogass el webáruházunkba!

Érdekel a törzsvásárlói ajánlat? Regisztrálj törzsvásárlónak és rendeld meg azonnal törzsvásárlói áron a kiválasztott kávédat!

Válaszd népszerű DSP csomagjainkat, amelyeknél a csomag árainak akár 110-150%-át is levásárolhatod a következő vásárlásaid során.

Ha már törzsvásárlónk vagy rendeléseid alkalmával figyelj, hogy meglegyen a havi 100 személyes pontértéked.

Kérdésed van! Keress minket bátran a ganoderma kávé rendelési formával, vagy a ganoderma kávéval kapcsolatosan. Kérdésedre szívesen válaszolunk, írj nekünk email-t, vagy küldj üzenetet!

Ingyen kávé karácsonyra?!

Ingyen kávé karácsonyra? Hol van az még? Most mikor a cikket írom éppen, hogy csak április közepe van. Sokan pont emiatt első olvasásra lehet nem is veszitek komolyan majd a bejegyzésem. Olvass tovább, hogy megértsd a gondolatmenetemet! A végére számodra is kiderül, hogy nem is olyan elvetemült ötlet most foglalkozni azzal, hogy ingyen legyen a kávéd karácsonyra.

Mit értünk ingyen kávé alatt?

Ingyen kávé az is, ha kapsz egy doboz vagy csomag kávét karácsonyra. Ki melyiket szereti. Én ezzel a cikkel nem erre az egy doboz ajándék kávéra gondoltam.

Sokkal inkább arra, hogy hogyan kávézhatsz úgy karácsonykor, – ha kicsit ügyes vagy akkor már korábban is – hogy az általad elfogyasztott kávéért nem kell fizetned semmit.

Hogyan lehet a ingyen kávé karácsonyra?

Sokféleképpen lehet ingyen a kávé, ha csak a legális törvénytisztelő módszereket nézzük, akkor már kicsit kevesebb a lehetőségünk. Mik lehetnek ezek?

 • ingyen karácsonyi kávéEgyik módszer, ha mindig meghívatod magad mással. – Ettől egy idő után nem leszel népszerű a barátaid, ismerőseid körében, bár kétségtelen nem kell karácsonyig várnod.
 • A munkád után ellenszolgáltatásként kávéban kéred a juttatásod. Gondolhatunk itt munkahelyre, de más megbízásokra, munkákra is. – Ezzel csak annyi a bökkenő, hogy igazából nincs ingyen, csak egyszerűen kávával fizetnek. Sajnos csak addig tart míg az ellenértékből futja.
 • Elkezdesz fogyasztani egy kávét, amit ajánlasz másoknak is, akik szintén elkezdik fogyasztani és lecserélik a régi kávéjukat, ami után persze te jutalékot kapsz. – Nem hangzik rosszul ugye?

Milyen kávé, az ami ingyen lesz?

Számos cég működik olyan rendszerben, ahol a termék előállítási ára mellett nem hatalmas reklám és marketing kampányokra költik a pénzt, hanem szétosztják azon hűséges fogyasztók között, akik reklámozzák, ajánlják másoknak is a cég termékeit.

Ajándék kávé doboz karácsonyraIlyen cég a DXN is. Aki elsőként tette a minőségi 100% arabica kávéjához a gyógygombák királyának is tartott ganoderma gyógygombát.  A ganoderma kávéval egy egészséges lúgosító kávét hozott létre, amit több millióan fogyasztanak már világszerte. Mindezt úgy tette, hogy gondolt az emberek különböző ízlésére és 8 féle ízesítésű kávét kínál a sima feketétől a csokis kávén át a ginszenget tartalmazó kávéig.

Mitől is lesz ingyen kávé karácsonyra?

Kezd el fogyasztani a termékeket törzsvásárlóként. Már ezzel 20% kedvezményt kapsz a kiskereskedői árhoz képest. Ez csak a kezdet.

Attól lesz neked ingyen kávéd karácsonyra, hogy lecseréled a régi kávédat az új dxn ganoderma kávéra, amit folyamatosan fogyasztasz. És ezt elkezded ajánlani másoknak is. Igen itt van az a pont amikor azt mondhatod, ha nem tudod, hogy mi az a network marketing, vagy nem ismered az mlm igazi lényege, hogy köszi én ezt nem kérem, de olvass tovább még egy kicsit és kiderül, hogy ez nem is biztos, hogy arról szól, amire te gondolsz.

Mit kell ezért tenni?

Természetesen fogyasztani. És másoknak ajánlani. Sokan ettől a részétől irtóznak, mert mindenkinek van olyan tapasztalata, vagy hallott már olyanról, hogy egy ezer éve nem látott barátja felhívja, ilyen olyan üzleti ajánlattal. Pedig nem ez az igazi mlm vagy hálózatépítés. Sokkal inkább az, ha érdeklődéssel fordulsz mások felé, nyitott vagy feléjük, az ő életük, problémájuk iránt. Nem kell rögtön letolni a torkukon a regisztrációs lapot, hanem csak a megoldás lehetőségét kell számukra megmutatni, és ők majd eldöntik, hogy mi az amit szeretnének és akarnak. Egyáltalán akarnak-e változtatni az eddigi életükön.

Ingyen kávé karácsonyra - forró kávéAlapból erről szólnak az mindennapi emberi kapcsolataink is. Sőt ajánlunk egymásnak mindenféle mesterembert és boltot, amiért nem kapunk semmit, akkor miért rossz, ha a barátom az én kávém után jutalékot kap? A sarki kisboltban is jutalékot kap a tulaj a vásárlásom után.

Visszatérve a feladatra. Meg kell mutatni másoknak is a kávét. Meg kell mutatni nekik, hogyan kávézhatnak ők is ingyen. Legyenek akár csak fogyasztók, vagy ugyanúgy ahogyan te többet akarnak mint egy finom egészséges kávét. Ehhez pedig nagyon sok segítséget kapunk az anyacégtől, és nem utolsó sorban tőlem is minden segítséget megkapsz, hogy te is sikeres légy, akár online, akár offline, azaz személyes, vagy telefonos megkeresés útján akarod a saját üzleted felépíteni.

Ha most elkezded, és normál ütemben haladsz, hisz ha eddig nem ezzel foglalkoztál, akkor ugyanúgy sok mindent neked is meg kell tanulni, mint mindenkinek, akkor fel tudsz építeni egy saját kis csapatot, amely fogyasztásából, annyi bevételed lesz, hogy ingyen lesz a kávéd karácsonyra. És ha elég ügyesen csináljátok nem csak neked, hanem a csapatnak is ingyen lehet a kávé karácsonyra.

Hogy döntöttél? Neked lesz ingyen kávéd karácsonyra?

Érdekel, de még vannak kérdéseid? Tedd fel kérdésed a kapcsolat oldalunkon!

Vagy vágj bele! Mindenben segítünk neked, hogy elérd a célod.
Hisz a te sikered a mi küldetésünk!

A népszerű csomagokról még több információ, Anna elképesztő történetén keresztül.

 

Törzsvásárlói regisztráció egyszeri 5000 Ft-os díjért. (ez a fenti csomagokban bónuszként megkapod)

Miért a DXN?

Kiemelt

Nemrégiben írtunk arról, hogy miért a DXN Ganoderma és spirulina termékek fogyasztása javasolt? Most azonban bemutatjuk, hogy miért a DXN az a cég amit érdemes választani, akár fogyasztóként, akár üzleti szemmel is gondolunk az mlm-re. Sokan megijednek ezen hárombetűs szó hallatán, de azt tudnod kell, hogy ahhoz, hogy fogyaszd a ganoderma termékeket nem kell mlm-esnek lenned, de érdemes törzsvásárlónak beregisztrálnod.

Hogy miért a DXN-hez? Most kiderül. Ebben a videóban megtudhatod, hogy mi a cég víziója és mi ami miatt nem kérdés, hogy miért érdemes a DXN-t választani.

Miért a DXN?

Interjú Dato’ Dr. Lim Siow Jin-el a DXN alapítójával és elnökével.

Az interjúban elhangzó gondolatokat el is olvashatod: (hamarosan)

Network marketing – 5 megdöbbentő igazság

A mai napig sokan még mindig illegális értékesítési formának, vagy piramisjátéknak gondolják a network marketing -et, vagy más néven a hálózatépítést. Nézzük meg ezt kicsit komolyabban. Öt pontba szedve rendszereztem amit tudni kell a network marketing -ről.

 

Ezeket mindenképpen tudnunk kell, mielőtt véleményt formálunk róla:

1. Mi is az a multilevel network marketing?
2. A multi level marketing története, kialakulása
3. A network marketing jellemzői
4. Az MLM mint üzleti vállalkozás
5. A network marketing-et érő kritikák napjainkban

 

1. Mi is az a multilevel network marketing?

network marketingA network marketing egy vásárlást ösztönző értékesítési forma világszerte elterjedt változata. Többszintű- vagy hálózati értékesítési formának is nevezik.

A rendszer lényege, hogy az értékesítés a vállalattal alvállalkozói szerződésben lévő értékesítők vagy hálózatépítők által történik, személyes fogyasztás, illetve ajánlás által. Az értékesítést lényegében a független termékforgalmazókból álló, többszintű érdekeltségi viszonyok alapján épülő hálózat végzi, mely a terméket vagy szolgáltatást közvetlenül, direkt módon juttatja el a fogyasztókhoz személyes ajánlás útján.

Az MLM alapötletét az a felismerés adja, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket feltehetően továbbajánlja, s így ő maga személyesen, közvetlenül részt vesz az értékesítésben.

Ez alapján, mint ajánlót az általa „értékesített” termékek után bizonyos javadalmazás illeti meg.

Amennyiben az ő vásárlója a saját vásárlás nyomán a terméket ismételten sikeresen továbbajánlja, s ebből következően újra vásárlás és fogyasztás történik, a tovább-ajánló személyeket jutalék illeti meg, és az eredeti ajánló ebből a jutalékból is jutalék-részesedést kap.

Amíg a cégek a „klasszikus” marketingre, reklámokra fizetnek jelentős összegeket, addig az mlm cégek ezeket a költségeket a terméket tovább ajánlók között osztja szét.

 

2. A multi level marketing története, kialakulása

Az első, ilyen alapokon nyugvó szervezetet – Peter Clothier: Kulcs a kezedben Multi-Level Marketing című könyve szerint – „…feltehetően William Casselberry és Lee Mytinger hozták létre. 1934-től a California Vitamin Company és a Nutrilite XX Vitamins termékeit árusították. Azért, hogy kereskedőiket anyagilag ösztönözhessék – így növelve a vállalat forgalmát –, új tagokat vonjanak be és egyre több üzletkötőt képezzenek ki, 1941-ben létrehozták a C&M marketingtervet. Ennek alapján a kereskedők 3%-os extra jutalékot kaptak az általuk személyesen csatlakoztatott tagok után.”

1975-ben az Amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság beperelte a legnagyobb MLM-céget, az Amway illegális piramisjáték vádjával. 1979-ben a bíróság az Amway-re kedvező ítéletet hozott. Ettől kezdve definiálták a legális hálózati marketing kritériumait, és azt, hogy miben különbözik az illegális piramisjátéktól. A bírósági végzés szerint a legális hálózati kereskedelem három fő szempontja a következő:

 • az áru visszavásárlása 90%-os áron, ha a vevő meggondolja magát,
 • a résztvevők havonta legalább 10 vásárlót látnak el személyesen,
 • a 70%-os szabály: ellenőrizni kell, hogy a nagykereskedelmi áron beszerzett áruk 70%-át eladták vagy felhasználták, mielőtt újabb megrendelést adnak le a cég felé.

 

3. A network marketing jellemzői

Alapvetően a hálózatépítők az általuk használt és szeretett termékeket, szolgáltatásokat továbbajánlják másoknak, ismerőseiknek, így részt vesznek az értékesítésben, ami után jutalékot kap, (ugyanúgy mint a sarki boltos az általa eladott termékek után). Biztos vagyok benne, hogy mindannyiunk ajánlott már valamit, valakit ismerősének, amivel meg volt elégedve (pl fodrász, autószerelő, vagy egy jó bolt ajánlása) csak max nem kapott érte semmit. Gondoljunk bele, hogy például alkalmazottként a főnökünk a munkánk után kap jutalékot, hisz a klasszikus vállalati felépítés piramis hierarchiájú (erről majd egy másik bejegyzésben).

A törvényesen működő hálózatokban a dolgozók a hálózat forgalma után kapják jövedelmüket, ami vagy a termék vagy a szolgáltatás használatából adódik, és nem a csatlakozók után, ugyanis ha csak regisztrációból van jutalék egy rendszerben az már pilótajáték. Ezért is keverik sokan a legális mlm-et és az illegális pilótajátékot.

A termékeket vagy a szolgáltatásokat a termékforgalmazók juttatják el a vásárlókhoz, illetve a csatlakozott tagok törzsvásárlói áron tudnak vásárolni. A termékforgalmazók továbbá törekszenek arra is, hogy újabb tagokat csatlakoztassanak hálózatukhoz, és így növeljék a hálózatuk forgalmát.

A hálózat tagjainak jövedelme többféle módon állhat össze:

 • Kiskereskedelmi árrés (egyes cégek ezt az „ügynöki” megítélés miatt csak korlátozottan teszik lehetővé): fogyasztói és nagykereskedelmi ár különbsége,
 • Jutalék: jutalékot a forgalmazó a saját maga által létrehozott csoport forgalma után kapja a vállalattól. Ennek a jutaléknak a mértékét a vállalat egy marketingtervben határozza meg, és alapját (bizonyos megkötésekkel) a létrehozott csoport által generált forgalom adja.

Aki azt gondolná, hogy ez egy könnyű munka, azt ki kell ábrándítanom, hiszen az mlm, mint annyi minden más tevékenység is egy szakma. Ezt pedig ugyanúgy meg kell tanulni, mint bármelyik foglalkozást. Sajnos ezt sokan elfelejtik, s azt hiszik, hogy belép egy céghez nem csinál semmit, és kapja a jutalékot. Mikor nem ez van meg azt mondja, hogy az network marketing egy nagy átverés, pedig csak nem értette meg a lényegét.

Aki viszont hajlandó dolgozni is, az akár munka mellett kettő-öt év alatt egy szépen jövedelmező hálózatot tud felépíteni, ami passzív jövedelmet termel. Persze itt az is kérdés, hogy ki mit akar elérni?

 

4. Az MLM mint üzleti vállalkozás

hálózatépítés üzletAz network marketing vállalkozás kereskedelmi tevékenységre épül. A termék lehet valamilyen dologi eszköz (táplálékkiegészítő, tisztálkodó-, vagy tisztítószer, műszaki cikkek, konyhai eszközök, egyéb a sor végtelen) vagy szolgáltatás (biztosítás, internet-, kábel tv-, telefon előfizetés, egyéb). Az MLM vállalkozásban ahogy a hagyományos kereskedelemben is a termékek megvásárlásából keletkezik a forgalom.

Egy network marketing vállalkozást a hagyományos vállalkozásokhoz képest jóval kisebb kezdőtőkével (már 20 – 30 ezer forinttal, egyes cégek esetén akár 0 forinttal) is el lehet indítani. Az alacsony induló költségek miatt bárki számára elérhető vállalkozási formáról van szó. Nagyobb időráfordítást sem igényel, mindössze heti 10-15 órát kell kezdetben a vállalkozásra fordítani, így a meglévő munkahely mellett is végezhető ezzel kiegészítő jövedelemhez juttatva bárkit, aki ezzel foglalkozik.

Egy MLM vállalkozásban mindenki a saját hálózatát építi fel a nulláról. Bármikor kezdi is el az illető a munkát ugyanakkora esélye van egy nagy hálózat kiépítésére, mint annak, aki már évek óta tagja a hálózatnak. Abban az esetben, ha valaki egy tag alatt nagyobb hálózatot épít fel, mint ő maga, akkor az alsó tagnak a bónusza is nagyobb lehet, mint a felette lévő tagé. Sőt olyan eset is előfordulhat, hogyha az felső tag elhanyagolja az üzletépítést, hogy a felső tag nem jogosult az alsó tag hálózatából semmilyen bónuszra.

Ha valaki felépít egy kellően nagy hálózatot akkor az hosszútávon biztos jövedelmet biztosít a számára még akkor is, hogyha a hálózat már nem növekszik tovább, mivel a meglévő vásárlók biztosítják az állandó forgalmat.

 

5. A network marketing-et érő kritikák napjainkban

Sokan gondolják, hogy az mlm átverés, pedig nem. Lehet, hogy aki ajánlotta, még nem volt elég képzett az mlm üzletben, vagy csak nem sikerült megérteni a rendszer lényegét.

Az aki szerint nem működik, mert nem keresett belőle pénzt. Az lehet, hogy a cél előtt feladta, de lehet nem dolgozott benne eleget, vagy amit csinált az nem volt elegendő.

Sokan azt gondolják, hogy aki csatlakozik egy hálózathoz, vagy network marketinggel foglalkozik agymosottá válik. De minden csak nézőpont kérdése. Agymosásnak nevezhetjük azt is a napjainkban, amivel a média, a hírek, vagy híradó befolyásolni próbál minket. De azt semmiképpen nem nevezném annak, ha az ember olyan dolgokat tanul, amit akár a „hétköznapi” munkájában is tud hasznosítani, pl kapcsolatépítési-, vezetői képességek, vagy akár az időgazdálkodást, hogy a prezentációs technikát ne is említsem. Én építészként mindezen tudásokat kamatoztatni tudtam a szakmámban is.

Számos eltérő kifogást találunk, amire hivatkozva az emberek elutasítják ezt az értékesítési formát.

Az én alapelvem az, hogy nem kell, hogy mindenki tagja lennie egy network marketin hálózatnak. Akit érdekel annak megmutatom ezt a lehetőséget, de nem erőltetünk semmit, hiszen azzal fogunk tudni jól együtt dolgozni, és eredményeket elérni,  aki maga is dolgozni akar a network marketingben.

Mi a DXN céget választottuk, mert az anyagi biztonság mellett az egészségünk megőrzésében is segíteni tud. Mindehhez nem kell mást tennünk csak a DXN ganodermás kávéit és étrend kiegészítőit fogyasztanunk és tovább ajánlani másoknak.

Csatlakozz - hálózatépítők

Csatlakozz te is sikercsapatunkhoz!

 

<

p style=”text-align: center;”>JELENTKEZZ MOST! dolgozz te is egy szuper Network Marketing csapatban

 

 

Forrás: https://hu.wikipedia.org