A LEGJOBBLEHETŐSÉG

Ingyenes regisztráció előnyei és hátrányai

Ahogyan mi is, a DXN is nagy hangsúlyt fektet, hogy minél több embernek tudjon segítséget nyújtani. Nincs is erre jobb bizonyíték, mint hogy az eredetileg 5000.-Ft-os törzsvásárlói regisztráció mellett lehetőség biztosít egy ingyenes regisztrációra is.

Nézzük meg ezen ingyenes törzsvásárlói regisztrációs lehetőség előnyeit és hátrányait.

Az ingyenes regisztráció előnyei:

  • Az első és legfontosabb: Nincs regisztrációs díj!
  • Rögtön törzsvásárlói áron jutunk hozzá a termékekhez.
  • Nincs mennyiségi korlátozás a vásárlásaid során!
  • Ugyanúgy működik vele az ajánlási rendszer is mint a teljes regisztrációval, ugyanúgy csatlakozhat az így regisztrált tagokhoz bárki mint a normál regisztráció esetén!
  • 14 napunk van a DSP csomagok valamelyikét megvásárolni a regisztráció után. Akkor is ha, előtte más terméket vásároltunk.
  • Bármikor áttérhetünk a regisztrációs díj megfizetése után a normál regisztrációra.

A sok hasznos tulajdonság mellett azonban van néhány szempont, amiben az ingyenes regisztráció hátrányt szenved a normál vagy a DSP regisztrációval szemben. Ezeket nem árt tudni:

Az ingyenes törzsvásárlói regisztráció hátrányai:

  • A vásárlásaink után nem kapunk jutalékot, mindaddig, amíg nem élesítjük a regisztrációt DSP csomag rendeléssel vagy a regisztrációs díj megfizetésével (5000.-Ft)
  • 14 nap után nincs lehetőségünk DSP csomagot vásárolni.

Az előnyök és a hátrányok arányából is látszik, hogy ez egy igazán jó és nagyszerű lehetőség arra, hogy bárki megismerkedjen a DXN által nyújtotta termékekkel és lehetőségekkel.

Próbáld ki TE is!

 

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

One thought on “Ingyenes regisztráció előnyei és hátrányai

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .