Otthoni munka vagy alkalmazotti lét – Melyiket a kettő közül?

Otthoni munka vagy alkalmazotti lét? De mit is takarhat ez a két kifejezés? Lehet-e egyáltalán otthon dolgozni nem alkalmazottként?

Sokan dolgoznak otthonról mégsem alkalmazottak. Nekik általában saját vállalkozásuk van. De az sem mindig olyan egyszerű, sőt néha nem kis befektetés szükséges, hogy elkezdj egy saját otthoni munka lehetőséget. Például egy webáruház indítását, vagy mint Vágási Feri aki a Szomszédok című sorozatban is vállalt otthoni munkát. Ezek nagyon jó módszerek és eszközök, nekem egy  gondom van velük, hogy ha nem csinálod, akkor nem lesz belőle jövedelmed. Ezért én olyan otthoni munkát kerestem ami hosszú távon passzív jövedelmet tud biztosítani.

online otthoni munka
online otthoni munka

Ha lenne lehetőséged, amellyel úgy is jövedelemhez juthatsz, hogy nem kell minden hónapban újra és újra megdolgozni érte?

Te melyiket választanád a kettő közül?

Inkább dolgoznál néhány évet kevés pénzért, akár másodállásban is, hogy aztán a kitartó otthoni munka után kevés ráfordítással a mostani jövedelmed 2-3 szorosát, de akár a tízszeresét is megtermelő jövedelmező vállalkozásod legyen, sok szabadidővel fix kötöttségek nélkül.

„A hálózati marketing cégek előre felépített üzleti rendszerrel várják mindazokat, akik saját kezükbe akarják venni pénzügyi jövőjük alakítását” ( Robert T.K. )

Vagy inkább dolgozol keményen minden hónapban ugyanannyiért, 10-20 vagy akár 30 éven keresztül? Anélkül, hogy azt csinálhasd amit akarsz, oda menj nyaralni ahová akarsz?

„Minél inkább törekszel a munkahelyi biztonságra, annál kevésbé leszel URA SAJÁT ÉLETEDNEK!”- ( Robert T. K.)

Neked melyik a szimpatikusabb?

otthoni munka vagy alkalmazotti lét?
otthoni munka vagy alkalmazotti lét?

Lenne bátorságod belevágni? El tudnád hinni magadról, hogy meg tudod csinálni? Van bátorságod tenni a szabadságodért? Vagy egyszerűen azért, hogy az otthoni munkával a magad ura légy?

Jó jó, de mit is takar ez az otthoni munka? És mennyit kell ezzel dolgozni? Persze mint minden sikerért dolgozni kell, így ezért is. Ami a jó hír, hogy bárki biztosan meg tudja csinálni, ha valóban akarja. Ehhez pedig tőlünk rengeteg segítséget fog kapni. Elsőként arról, hogy miről is szól ez az otthoni munka lehetőség.

Érdekesnek találod a lehetőséget? A lentebbi űrlapon vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük meg egy finom kávé mellett.

Szeretettel várunk sikercsapatunkban.

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .