LEHETŐSÉG

Hogyan válassz network marketing céget?

Avagy Robert T. Kiyosaki tanácsai azoknak, akik network marketing céget keresnek. Hasznos tanácsok, melyeket érdemes átgondolni és megfontolni.

Bevallom hősiesen, mikor csatlakoztam a szakmához még nem ismertem ezen, bölcs tanácsokat és fogalmam sem volt hogy hogyan válasszak network marketing céget. De mondhatjuk azt is, hogy szerencsém volt, hogy sikerült elsőre megtalálni a megfelelő céget számomra. Vannak akik nem ilyen szerencsések, ők azok akik mindig keresgélnek, de nekik is és az új elhatározóknak is nagyszerű tanácsokat  ad Robert T. Kiyosaki, akinek neve nem csak a hálózatépítés köreiben ismert.

Hogyan válassz network marketing céget?

Válassz bölcsen!

Robert KiyokasiElhatároztad tehát, hogy elindítod saját network marketing üzletedet. Gratulálok! Akkor most választás előtt állsz. Számtalan network marketing cég működik a világon. Melyikhez fogsz csatlakozni? És milyen alapon választasz?
A network marketing újoncai gyakran információ hiányában teszik ezt, úgy, hogy egyszerűen belépnek az első felbukkanó lehetőségbe. Nos, meglehet, hogy az első cég, amelyikről hallottál, nagyszerű cég, és a belépés bölcs döntés volt a részedről. Ám ennek információkon és ismereteken alapuló döntésnek kellett volna lennie, amit gondos odafigyeléssel hoztál. Hiszen itt a jövődről van szó.
Hát akkor hogyan válassz? Milyen kritériumokra alapozhatod a döntésedet?

A mi cégünknek van a legjobb jutalékterve — itt nagy pénzt tudsz keresni!”

Amikor különféle network marketing cégeket tanulmányoztam, gyakran hallottam ezt a megjegyzést. Az emberek, akik alig várták, hogy bemutassák nekem üzleti lehetőségüket, történeteket meséltek olyan emberekről, akik havi százezer dollárokat kerestek az üzletükben. És mivel én valóban találkoztam olyan emberekkel, akik havi százezreket kerestek az ő üzletükben, nem kételkedtem annak szilárd pénzkereseti potenciáljában.
Én mégis azt javasolom, hogy nem elsősorban a pénz oldaláról szemlélj egy network marketing üzletet.

„Nekünk vannak a legjobb, prémium minőségű termékeink – olyan termékek, amelyek megváltoztatták sok ember életét!”

Ezt szintén számtalanszor hallottam. A tökéletes termék előnyei valószínűleg a 2. sz. olyan ok lenne, amit ha felajánlanának, csatlakoznék, az 1. sz. azonban a pénz. Ismétlem, én ebben sem kételkedem. Noha már számtalan túlzást és leplezetlen hamis hírverést hallottam, de találtam valóban nagyszerű termékeket is, amelyek közül néhányat még ma is fogyasztok, vagy használok. Tény, hogy úgy tűnik, a network marketinget különlegesen magas minőségű termékek fémjelzik.
Ám a termékek szintén nem jelentik a legfontosabb előnyt.
Hadd ismételjem meg:

Egy cég megválasztásánál, amellyel együttdolgozni akarunk, a termék nem a legfontosabb mérlegelési szempont.

Azért hangsúlyozom ezt, mert a legtöbben azt feltételezik, hogy a termék a legfontosabb. Nem így van. Emlékezz rá, te nem értékesítői állást vállalsz; te üzletet választasz magadnak, és ez az üzlet a hálózatépítésről szól. És amikor elkezdesz válogatni a különböző cégek között, a kérdés, amelyet elsősorban szem előtt kell tartanod, a következő:

„Fog majd nekem segíteni ez a cég abban, hogy megtanuljam, hogyan válhatok mesteri hálózatépítővé?”

Az 1. sz. ok, amiért a network marketinget ajánlom, az a valós üzleti oktatás és a személyes fejlődés rendszere.

Egy network marketing rendszert azért hoznak létre, hogy lehetőséget adjanak osztozni a gazdagságban bárki számára. Nyitva áll mindenki előtt, akiben lendület, elszántság és kitartás él. Nem számít, mi a családneved, melyik egyetemre jártál (vagy hogy jártál-e egyáltalán), mennyi pénzt keresel manapság, melyik emberfajtához vagy nemhez tartozol, mennyire vagy jóképű, népszerű, vagy okos.
A legtöbb network marketing cég elsősorban azzal törődik, mennyire vagy hajlandó tanulni, változni és növekedni, és hogy vajon van-e merszed kitartani tűzön-vízen át, miközben tanulod, hogyan légy üzlettulajdonos.

Vajon ez minden egyes network marketing cégre igaz? Nem. Mint mindenütt, itt is megtalálható a jó, a rossz és a csúnya — és vannak igazán nagyszerűek is.
Nem minden network marketing cég támogatja igazán a képzést. Vannak, ahol csak taszigálják az embereket: csak azt akarják, hogy menjenek, és adjanak el a számukra, és nem igazán törődnek azzal, hogy tanítsanak is nekik valamit. Csak annyit akarnak, hogy tereld be a barátaidat és a családtagjaidat a karámba. Ha beleszaladsz egy ilyen cégbe, én a helyedben óvatos lennék a csatlakozást illetően: ők nem fognak hozzájárulni a növekedésedhez, és valószínűleg nem sokáig dolgoznál náluk.
KiyokasiA legjobb cégek ezzel szemben teljes mértékben az üzleti képzésednek szentelik magukat. Hosszú távra elköteleződnek, és arra helyezik a prioritást, hogy a készségeidet és a képességeidet fejlesszék. Ha egy ilyen céget találsz, ahol olyan vezető van fölötted, aki hajlandó tanítani téged, és segít abban, hogy olyan üzletemberré válj, amilyen csak lenni tudsz, akkor az olyan cég, ami mellett leteheted a garast.
Vajon a jutalékterv fontos? Minden bizonnyal! Kritikus jelentőségű a termékvonal minősége? Természetesen. De ezeknél én valójában sokkal fontosabbnak tartom azt, milyen mértékben elkötelezett a cég arra, hogy valódi vagyonépítő üzletemberré fejlesszen téged. Ez a legfontosabb szempont annál a network marketing cégnél, amelyhez csatlakozol; valójában ezt tekintheted az üzleti iskoládnak.

Te hogy választottál, vagy mi alapján fogsz választani? Szerinted igaz, amit ez a nagyszerű ember állít?

Döntsd el te magad!

Egy biztos, hogy számomra a DXN az a cég amit újból választanék! És TE Hogyan válassz network marketing céget? Nézd meg, hogy a cég segít-e neked abban, hogy fejleszd a személyiséged, és igazán nagy vezetővé válj? Nekem a DXN ilyen.

Ha számodra is szimpatikus Csatlakozz hozzánk!

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .