Miért érdemes most törzsvásárlónak regisztrálni?

Hogy miért érdemes most kitölteni a DXN törzsvásárlói regisztrációt? Eddig sem volt bonyolult, de most még egyszerűbben tudsz a DXN törzsvásárlói rendszeréhez csatlakozni.

Mitől lesz valaki törzsvásárló a DXN-nél?

Egyszerűen csak regisztrálni kell az alábbi linken és máris törzsvásárlói áron tudsz vásárolni.

A regisztráció továbbra is ingyenes!

Milyen előnyökkel jár ha regisztrálsz?

Alapból 20-25%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a DXN termékeit, legyen az a ganodermás kávé, a ganodermás étrendkiegészítő kapszulák, a spirulina, vagy akár a ganodermás szappan és még sorolhatnám tovább.

Mi változott a korábbiakhoz képest?

Eddig ahhoz hogy valaki törzsvásárló legyen csatlakozáshoz vagy meg kellett venni egy regisztrációs csomagot, vagy össze kellett válogatni a termékekből 100 PV (személyes pontértékű terméket – ezek a termékek ára mellett fel vannak tüntetve)

Most viszont már nincs ilyen kötelezettség. Akár egy termék vásárlásával is törzsvásárlóvá válhatsz és nincs regisztrációs díj sem, csak a termék ára.

Milyen pluszt kapsz még ha most regisztrálsz?

A regisztrációkor leadott rendelések alkalmával, ha az eléri az 50 PV (személyes pontértéket) akkor a termékek kiszállítása ingyenes.*

* A rendelések alkalmával 30.000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes a kiszállítás.

Milyen kötelezettséggel jár a törzsvásárlói regisztráció?

Azt kell hogy mondjam, hogy semmi kötelezettség nincs. 

Abban biztos vagyok, ha megkóstolod és megtapasztalod a DXN ganodermás kávék hatását tutira csak ezt a kávét fogod fogyasztani.

Mit érdemes szem előtt tartani, ha első ganodermás kávét kezded el fogyasztani?

csupán két dolgot érdemes megtartani:

Törzsvásárlói regisztráció - Kávéra fel
  1. Ne legyen a hozzáadott víz 80°C-nál forróbb, mert megégeti a ganodermát, így csökken annak hatása és még keserűvé is teszi a kávét.
  2. Érdemes az első doboz kávét úgy kipróbálni, hogy ne fogyassz mellette más kávét csak a DXN termékeit. Így tudod igazán megtapasztalni a hatásait.

Hol tudsz regisztrálni?

Az alábbi linken:

ingyenes kaverafel.hu törzsvásárlói regisztráció

Jó kávézást!

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .