Ganoderma kávé a kávéba zárt egészség

Kiemelt

Frissítés: 2018. január. 1. 

Ganoderma kávé – Mi is ez valójában? A kávé része még csak-csak érthető, de mi az a ganoderma? Ha számodra is kérdés, hogy mi az a ganoderma, vagy hogy miért lehet jó a ganoderma kávé akár számodra is, akkor jó helyen jársz.

Mi is az a ganoderma

ganoderma gyógygomba hatásaiA ganoderma egy gyógygomba melyet a keleti orvoslásban már évezredek óta alkalmaznak. Több mint 100 alfaja létezik, melyeket hat különböző csoportra bontják. Ebből a csoportból az egyik a Ganoderma Lucidum, vagy más néven Pecsétviaszgomba. Hétköznapi néven ezt egyszerűen csak ganodermának is nevezik, ugyanis ez az a faj ami a legjobban elterjedt az ázsiai orvoslásban. A gyógygombák királyának is szokták emlegetni.

Miért kerül a kávéba a ganoderma

A Ganoderma lucidumnak vagy más néven Pecsétviaszgombának nagyon sok pozitív hatása van a szervezetünkre, melyről a ganoderma gyógygomba hatásairól szóló cikkünkben részletesebben is olvashatsz.

De ugye mint minden étrendkiegészítőt, ezt is elég gyakran elfelejti az ember bevenni ezért a DXN alapítójának dr. Limnek volt egy briliáns ötlete. Mivel az emberek több mint 80%-a kávézik és az emberek nem felejtik el meginni a reggeli kávéjukat, így egészen egyértelműen a ganodermát össze kell keverni a kávával.

Miért jó nekem a ganoderma kávé

A kávé a tudomány mai állása szerint önmagában egészséges. A ganoderma gomba hozzáadásával azonban ez csak fokozódik. Egyesíti a kávé és a ganoderma jótékony hatásait.

Mik a ganoderma kávé hatásai

Felsorolhatnám most itt a ganoderma gyógygomba hatásait ismét, de inkább néhány pontban összeszedve elmondom a saját tapasztalatomat.

 • Ganoderma kávényugtató hatású
 • ébren tart, ugyanakkor mégsem pörgeti fel a szívem
 • könnyebbé teszi a reggeli felébredést
 • lúgosít, így nincs az a savas érzet (refluxosok is fogyaszthatják)
 • növeli a koncentrációt
 • pozitívan támogatja az elalvási folyamatot
 • egyensúlyba hozza az immunrendszeremet (kevesebbet vagyok beteg)

Még sorolhatnám a számos pozitív hatását, de igazából az a legmeggyőzőbb, ha mindeki kipróbálja és maga bizonyosodik meg a ganoderma kávé hatásáról.

A ganoderma kávé típusai

Az alap kávétípus a sima fekete kávé, ami 100% arabica kávéból és ganoderma kivonat hozzáadásával készül. A Lingzi Black Coffee-val együtt a DXN kínálatában összesen 8 féle kávékülönlegesség is megtalálható, mely közül mindenki kiválaszthatja magának a kedvencét. Ehhez kis segítség a nagy dxn kávéválasztó cikkünk nyújt segítséget.

A ganoderma kávé adagolása

Néhány szót érdemes szólnunk az adagolásról. Ez persze attól is függ, hogy ki melyik kávét kedveli. Én a sima fekete kávét szoktam a legtöbbször inni, úgy hogy egy tasak tartalmát 3 felé osztom. Az így elkészített kávé megfelelő erősségű számomra és a visszajelzések alapján az emberek többsége számára is. Persze volt már olyan akinek ez is túl erős vol és olyan is akinek ez kicsit gyenge volt.

Egy fontos dologra azonban minden ganoderma kávé fogyasztónak figyelnie kell. Ahhoz, hogy a ganoderma megőrizze minden jó tulajdonságát, az instant ganoderma kávé keverékhez nem szabad 80°C-os víznél melegebb vizet hozzáönteni, ugyanis az megöli a ganoderma hatóanyagainak nagy részét.

A ganoderma kávé ára

DXN lingzhi-black-ganoderma-kaveA fenti adagolást figyelembe véve egy doboz kávéból, amely 20 tasak kávét tartalmaz 60 adag kávét is el tudunk készíteni. Egy doboz ára a cikkünk írásakor 5510.-Ft, mely törzsvásárlói áron 4305.-Ft-ért is beszerezhető, ehhez csak egy egyszeri 5000.-Ft-os regisztráció szükséges.

Így akár egy adag kávé ára körülbelül 71.-Ft-ba kerül. Azonban nem ár emlékeznünk, hogy ez nem csupán egy jó minőségű kávé, a ganoderma révén ez attól jóval több.

A ganoderma kávé adagunkhoz sokkal olcsóbban is akár ingyen is hozzájuthatunk. Ezért persze dolgozni is kell egy kicsit, de hosszú távon megéri.

Ganoderma kávé vásárlása

Ganoderma kávét szeretnél rendelni, nincs más teendőd: látogass el webáruházunkba!

Érdekel a törzsvásárlói ajánlat? Regisztrálj törzsvásárlónak és rendeld meg azonnal törzsvásárlói áron a kiválasztott kávédat!

Válaszd népszerű csomagjainkat, amelyeknél a csomag árainak akár 110-150%-át is levásárolhatod a következő vásárlásaid során.

Vagy regisztrálj akár INGYEN!!!  Olvasd el, a dxn ingyen regisztráció előnyeit és hátrányait!

Bármelyik vásárlási formával, vagy a ganoderma kávéval kapcsolatos kérdésedre szívesen válaszolunk.

Miért instant a ganodermás kávé?

Alapvetően kétféle kávézó ember létezik. Az egyik, aki az instant kávét szereti a másik, aki a főzött kávéra esküszik. Alapvetően mindkettőnek igaza van a maga módján. De mi köze van ahhoz, hogy miért instant a ganodermás kávé?

Instant és főzött kávé közötti különbségek

Mielőtt válaszolnánk a címben feltett kérdésre, tisztáznunk kell pár dolgot, pl mi az alapvető különbség az instant és a főzött kávé között az elkészítési módon túl. Kezdjük az instant kávéval. Az instant kávé titka cikkünkben már feszegettük az instant kávé elkészítési formáit.

Azonban alapvető különbség, ami ízben is jelentkezik, hogy az instant kávék többsége és nem sorolnám ide a cikóriát tartalmazó kávékat, főként arabica kávéból készül, sőt a legjobbak, mint a DXN ganodermás kávéi, és a Nescafé is 100% arabica kávéból készül.

Míg a főzött kávé, az illat és az íz miatt az arabica mellett robusta kávét is tartalmaz. Ettől olyan karakteres az íze és erős az illata. „Kávéfajták – avagy az arbica és robusta kávékról” Persze van olyan instant kávé, amely robustát is tartalmaz.

De miért instant a ganodermás kávé?

DXN lingzhi-black-ganoderma-kave

A nagyszerű ötlet, hogy a napi ganoderma adagunk ne felejtsük el bevinni, az az, ha összekeverjük azzal az itallal, amit minden reggel iszunk. Ezt pedig a felnőtt lakosság 82%-ánál a kávé. Így a ganodermás kávé a kávé jótékony hatásai mellett még egészségesebbé válik.

Hogy össze tudjuk keverni a ganoderma kivonatot a kávéval, csak az instant kávé jöhet szóba, hiszen mint tudjuk, ha a ganoderma kivonatot leforrázzuk, akkor elveszti a hatását és még keserűvé is teszi a kávénkat. Tehát az őrölt kávé alapból kiesett. Kellett egy olyan instant kávéfajtát keresni, amely a kb 80°C-os vízben is rendesen feloldódik, és még az íze is kitűnő. Ez pedig nem más, mint az arabica kávé.

Ahhoz, hogy a ganoderma kivonat és a kávé rendesen összekeveredjen illetve maradéktalanul akár hidegebb vízben is fel tudjon oldódni a ganodermás kávé finomabbra kellett őrölni. Ez az oka, hogy szinte por szerű a DXN ganodermás kávé.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki úgy a ganodermás kávé hatásait (javaslom elsőként a Lingzhi Black Coffee-t kipróbálni) hogy nem iszik mellette más kávét. Ha kipróbáltátok, írjátok meg rátok milyen hatással volt. IRÁNY A DXN GANODERMA WEBSHOP

Most ráadásul INGYEN REGISZTRÁCIÓval törzsvásárlói áron juthatsz hozzá a DXN ganodermás kávékhoz.

Jó kávézást mindenkinek!

Ha kérdésed van, vagy kávé tapasztalatod írd meg bátran!

Ingyenes regisztráció előnyei és hátrányai

Ahogyan mi is, a DXN is nagy hangsúlyt fektet, hogy minél több embernek tudjon segítséget nyújtani. Nincs is erre jobb bizonyíték, mint hogy az eredetileg 5000.-Ft-os törzsvásárlói regisztráció mellett lehetőség biztosít egy ingyenes regisztrációra is.

Nézzük meg ezen ingyenes törzsvásárlói regisztrációs lehetőség előnyeit és hátrányait.

Az ingyenes regisztráció előnyei:

 • Az első és legfontosabb: Nincs regisztrációs díj!
 • Rögtön törzsvásárlói áron jutunk hozzá a termékekhez.
 • Nincs mennyiségi korlátozás a vásárlásaid során!
 • Ugyanúgy működik vele az ajánlási rendszer is mint a teljes regisztrációval, ugyanúgy csatlakozhat az így regisztrált tagokhoz bárki mint a normál regisztráció esetén!
 • 14 napunk van a DSP csomagok valamelyikét megvásárolni a regisztráció után. Akkor is ha, előtte más terméket vásároltunk.
 • Bármikor áttérhetünk a regisztrációs díj megfizetése után a normál regisztrációra.

A sok hasznos tulajdonság mellett azonban van néhány szempont, amiben az ingyenes regisztráció hátrányt szenved a normál vagy a DSP regisztrációval szemben. Ezeket nem árt tudni:

Az ingyenes törzsvásárlói regisztráció hátrányai:

 • A vásárlásaink után nem kapunk jutalékot, mindaddig, amíg nem élesítjük a regisztrációt DSP csomag rendeléssel vagy a regisztrációs díj megfizetésével (5000.-Ft)
 • 14 nap után nincs lehetőségünk DSP csomagot vásárolni.

Az előnyök és a hátrányok arányából is látszik, hogy ez egy igazán jó és nagyszerű lehetőség arra, hogy bárki megismerkedjen a DXN által nyújtotta termékekkel és lehetőségekkel.

Próbáld ki TE is!

 

A DXN Ganoderma kávé ára

Frissítés: 2018. január 1.

DXN ganoderma kávé ára – Biztosan hallottál már te is a ganoderma kávéról. Én már évek óta ezt a kávét iszom. Egy-két dolgot rendbe kell tennünk a DXN ganoderma kávé árával kapcsolatosan.

Sokan ezt is egy egyszerű kávénak tekintik, nem számolva azzal, hogy a kávé mellett egy nagyon értékes gyógygomba kivonatot is tartalmaz.

A DXN ganoderma kávé

DXN krém kávéMint tudjuk a DXN ganoderma kávé arabica kávét és ganoderma gyógygomba kivonatot tartalmaz. Ez utóbbi miatt lehet csak instant kávé a DXN ganoderma kávé. Illetve a ganoderma gyógygomba kivonat az oka, hogy nem szabad leforrázni a ganoderma kávét.

A ganoderma gyógygomba hatásairól már korábban olvashattál az oldalamon. De azért azt el kell mondanom, hogy a ganoderma gyógygombának nagyon nagy jelentősége van az immunrendszerünk helyes működésének elérésében. Ezért sem lehet a DXN ganoderma kávé árát egy sima kávé árához viszonyítani. Maximum úgy, ha a sima kávé mellett számolunk egy igazán hatékony étrend kiegészítővel. Bár hirtelen nem tudnám egy a piacon jelenlévőhöz sem hasonlítani a ganoderma gyógygombát.

A DXN ganoderma kávé ára

A DXN többféle ízesítésű ganoderma kávét kínál a fogyasztóinak. A sima fekete kávétól, a 3 az 1-ben kávén, keresztül a csokis kávéig, vagy akár a gingszenges maca vita kávéig. Az összesen 8 féle ganodermás kávékülönlegesség ára nagyságrendileg nem igazán különbözik egymástól.

A DXN ganoderma kávék kiskereskedői fogyasztó ára 5115.-Ft-tól 7260.-Ft-ig tartanak. A sima DXN fekete kávé kiskereskedelmi ára 5510.-Ft.

Ugyanígy a DXN ganoderma kávé ára törzsvásárlói kedvezménnyel 4000.-Ft-tól 5670.-Ft-ig terjed. (a DXN fekete kávé ára törzsvásárlói áron: 4305.-Ft) Már itt is látszik, hogy néhány doboz kávé után máris megtérül az 5000 forintos regisztrációs díj. Ha pedig rögtön DSP kezdő csomaggal indítasz, már a regisztrációs díjat sem kell kifizetni, sőt a későbbi vásárlásaid során a csomag árát is levásárolhatod.

Egy csésze DXN ganoderma kávé ára

Általában az egy-egy kávé különlegességben 20 tasak kávé található, ami alapból nem túl sok. Ha azt vesszük, hogy egy tasak tartalma 2-3 alkalomra is elegendő. Ez megint ízlés kérdése. Én például egy tasak DXN fekete kávét 3 alkalomra szoktam szétosztani, míg a Maca Vita kávét 2-szerre szoktam meginni. Van olyan ismerősöm aki eddig reggel délben kávézott, azonban mióta a dxn kávét issza reggel megiszik egy teljes tasak fekete kávét és nincs igénye onnantól több kávéra aznap.

Ha ezeket is figyelembe vesszük, akkor egy csésze DXN ganoderma kávé ára fekete kávéból 3 alkalomra szétosztva – így egy doboz 60 adag kávéra elegendő (törzsvásárlói áron) kb. 71.-Ft-ba kerül. Olcsóbb mint egy automatás kávé, és csak meleg víz kell hozzá.

Ugyanez a DXN Maca Vita kávával úgy hogy azt csak 2 részre osztom – így egy doboz 40 alkalomra elegendő (szintén törzsvásárlói áron). Ebben az esetben a DXN ganoderma kávé ára kb. 131 forint. Ami még mindig vetekszik egy automatás kávé árával, arról nem is beszélve, hogy ganoderma gyógygomba kivonatot, maca port és ginszeng port tartalmaz.

Hogyan lehet még kedvezőbb a DXN ganoderma kávé ára

Még kedvezőbb DXN ganoderma kávé árAlapból a törzsvásárlói regisztráció is kb. 25% kedvezményt biztosít, de ha okosan a rendeléseidet úgy csoportosítod, hogy egy-egy rendelés alkalmával meglegyen a saját 100 személyes pontértéked (PV). Akkor az eddigi vásárlásaid alapján arra a hónapra még bónusz jutalékot is kapsz. Ez persze nem túl nagy összeg, de idővel az is fedezheti a kávéfogyasztásod egy részét, ami miatt még a 66 forintos árnál is kevesebbre jön ki egy csésze kávéd.

Sőt ha ezt még tovább ajánlod ismerőseidnek, akár ingyen is lehet a kávéd. Ha kicsit merészebben gondolkozol akár pénzt is kereshetsz a kávézásoddal.

És ne felejtsd el a DXN ganoderma kávé ára, nem csak a kávét tartalmazza, ebben már benne van a ganoderma gyógyomba adagod ára is.

DXN ganoderma kávé rendelési lehetőségek

A DXN ganoderma kávé rendelési lehetőségekről részletesen is olvashatsz. De pár mondatban azért összefoglalom.

 1. Kiskereskedői áron tudsz vásárolni rögtön a ganoderma kávé webáruházból.
 2. Regisztrálhatsz törzsvásárlónak, így rögtön törzsvásárlói kedvezménnyel tudsz vásárolni.
 3. Válaszd népszerű DSP csomagjainkat, így nincs regisztrációs díjad és a csomag árának akár 110-150%-át is levásárolhatod a következő vásárlásaid során.

Kérdésed van, keres bátran!

Kávéra FEL!

Egészséget és jó kávézást kívánok mindenkinek!

Ganoderma kávé rendelés

Ganoderma kávé rendelésének többféle módja van. Nézzük meg sorba milyen lehetőségeink vannak, ha ganoderma kávét akarunk rendelni.
Ha még nem ismered az egyes ganoderma kávékat a 8 féle ganoderma kávé közül megtalálhatod a neked legjobban tetsző kávét.
A három legkedveltebb induló kávé a Lingzhi Black Coffe (fekete kávé), a Lingzhi Coffee 3 in 1 és a DXN Cream Coffee. Érdemes legelőször ezek valamelyikét választani.

Ganoderma kávé rendelés módjai

Ha még nem vagy törzsvásárló akkor az alábbi módokon tudsz ganoderma kávét rendelni.

Vásárlás kiskereskedelmi áron

Ez a legegyszerűbb azonban nem a legkedvezőbb árú módja a vásárlásnak. Nincs más dolgod, mint a honlapunkon a termék menüre kattintva www.cafegano.eu/termékek kiválasztani az általad megvásárolandó kávét.
Előnye: gyors, egyszerű
Hátránya: nem kapsz törzsvásárlói kedvezményt

ganoderma kávé rendelés online

Vásárlás törzsvásárlói áron

A kiskereskedelmi ártól jóval kedvezőbben is tudsz ganoderma kávét rendelni. Ehhez csak annyi kell, hogy regisztrálj törzsvásárlónak. A regisztráció mindössze 5000. Ft-ba kerül és minimum egy termék vásárlása szükséges hozzá. A ganoderma kávé törzsvásárlói áron történő rendeléshez szükséges törzsvásárlói regisztrációt a honlapunkon elérheted. A regisztrációt online, és papír alapon is elvégezheted.
Előnye: Olcsóbb vásárlási lehetőség, már az 5. doboz kávé vásárlásánál megtérül.
Hátránya: egy egyszeri regisztráció szükséges hozzá.

DSP csomag vásárlás

Ha még több megtakarítást szeretnél elérni, akkor válaszd a DSP (Dynamic Start Program) csomagot. Melynek lényege, hogy a csomagot már egyből törzsvásárlói áron tudod megvásárolni, és mivel csomagban vásárolsz a regisztrációs díjat sem kell megfizetned. További előnye, hogy a csomag típusától függően a későbbi vásárlásaid során a csomag teljes összegének 110-150% százalékát le tudod vásárolni. A DSP csomagról részletesebb információkat itt találsz. Válassz magadnak a népszerű DSP csomagjaink közül!
Előnye: Törzsvásárlói áron vásárolhatsz. Nincs regisztrációs díj. Extra kedvezmény a későbbi vásárlásokból. A csomag teljes árának 110-150%-át levásárolhatod. Többféle méretű és áru DSP csomag.
Hátránya: Az előzőekhez képest nagyobb induló kiadás.

Ganoderma kávé rendelés, ha már törzsvásárló vagy

ganoderma kávé rendelés - csészékAmennyiben már törzsvásárló vagy akkor is vannak extra lehetőségek, hogy még olcsóbban rendelj a kedvenc kávédból. Minden terméknek van egy személyes pontértéke, így vásárlásaid során azok folyamatosan összeadódik. Ennek nagyságától vagy jogosult adott mértékű bónuszra a saját és a csoportod forgalma után. Azonban ahhoz hogy ezt a bónuszt megkapd az adott hónapra, össze kell gyűjteni, legalább 100 személyes pontértéket. Az így kapott bónuszokat egy az egyben felveheted, vagy következő vásárlásod során fel is használhatod. Ezzel nem csak azt érheted el, hogy ingyen legyen a saját kávéd, hanem akár egy rendes jövedelmed is lehet. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy rendszeresen fogyasztod a termékeket és ajánlod másoknak is a kedvenc ganoderma kávéd. A rendeléseid legegyszerűbben a regisztrációkor kapott intranet hozzáféréseddel tudod nyomon követni és itt is tudsz rendelni.
Előnye: A törzsvásárlói kedvezményen túl is szert tehetsz bónuszpontokra. A bónuszod mértéke, csak tőled függ. A bónuszodnak nincs felső határa.
Hátránya: Ha csak magadnak vásárolsz lassabban gyűlik a bónuszod. Ha nem éred el a havi 100 személyes pontot az adott hónapban, nem kapod meg a bónuszt a vásárlásaid után.

Összefoglalva a ganoderma kávé rendelési, és vásárlási lehetőségeit

Ganoderma kávét szeretnél rendelni, nincs más teendőd: Látogass el webáruházunkba!

Érdekel a törzsvásárlói ajánlat? Regisztrálj törzsvásárlónak és rendeld meg azonnal törzsvásárlói áron a kiválasztott kávédat!

Válaszd népszerű DSP csomagjainkat, amelyeknél a csomag árainak akár 110-150%-át is levásárolhatod a következő vásárlásaid során.

Ha már törzsvásárlónk vagy rendeléseid alkalmával figyelj, hogy meglegyen a havi 100 személyes pontértéked.

Kérdésed van! Keress minket bátran a ganoderma kávé rendelési formával, vagy a ganoderma kávéval kapcsolatosan. Kérdésedre szívesen válaszolunk, írj nekünk email-t, vagy küldj üzenetet!