Ganoderma kávé rendelés

Updated: 2021. március 1.

Ganoderma kávé rendelésének többféle módja van. Nézzük meg sorba milyen lehetőségeink vannak, ha ganoderma kávét akarunk rendelni.
Ha még nem ismered az egyes ganoderma kávékat a 8 féle ganoderma kávé közül megtalálhatod a neked legjobban tetsző kávét.
A három legkedveltebb induló kávé a Lingzhi Black Coffe (fekete kávé), a Lingzhi Coffee 3 in 1 és a DXN Cream Coffee. Érdemes legelőször ezek valamelyikét választani.

Ganoderma kávé rendelés módjai

Ha még nem vagy törzsvásárló akkor az alábbi módokon tudsz ganoderma kávét rendelni.

Vásárlás kiskereskedelmi áron

Ez a legegyszerűbb azonban nem a legkedvezőbb árú módja a vásárlásnak. Nincs más dolgod, mint a honlapunkon a termék menüre kattintva www.dxn2u.eu/pws/310011974 kiválasztani az általad megvásárolandó kávét.
Előnye: gyors, egyszerű
Hátránya: nem kapsz törzsvásárlói kedvezményt

ganoderma kávé rendelés online

Vásárlás törzsvásárlói áron

A kiskereskedelmi ártól jóval kedvezőbben is tudsz ganoderma kávét rendelni. Ingyenes regisztrációval! Ehhez csak annyi kell, hogy regisztrálj törzsvásárlónak. És válassz a termékek közülegalább egy terméket vagy egy DSP csomagot. A ganoderma kávé törzsvásárlói áron történő rendeléshez szükséges törzsvásárlói regisztrációt a honlapunkon elérheted. A regisztrációt online, és papír alapon is elvégezheted.
Előnye: Olcsóbb vásárlási lehetőség, ingyenes.
Hátránya: egyszerre több termék megvásárlása szükséges hozzá.

DSP csomag vásárlás

Ha még több megtakarítást szeretnél elérni, akkor válaszd a DSP (Dynamic Start Program) csomagot. Melynek lényege, hogy a csomagot már egyből törzsvásárlói áron tudod megvásárolni, és mivel csomagban vásárolsz a regisztrációs díjat sem kell megfizetned. További előnye, hogy a csomag típusától függően a későbbi vásárlásaid során a csomag teljes összegének 110-150% százalékát le tudod vásárolni. A DSP csomagról részletesebb információkat itt találsz. Válassz magadnak a népszerű DSP csomagjaink közül!
Előnye: Törzsvásárlói áron vásárolhatsz. Nincs regisztrációs díj. Extra kedvezmény a későbbi vásárlásokból. A csomag teljes árának 110-150%-át levásárolhatod. Többféle méretű és áru DSP csomag.
Hátránya: Az előzőekhez képest nagyobb induló kiadás.

Ganoderma kávé rendelés, ha már törzsvásárló vagy

ganoderma kávé rendelés - csészékAmennyiben már törzsvásárló vagy akkor is vannak extra lehetőségek, hogy még olcsóbban rendelj a kedvenc kávédból. Minden terméknek van egy személyes pontértéke, így vásárlásaid során azok folyamatosan összeadódik. Ennek nagyságától vagy jogosult adott mértékű bónuszra a saját és a csoportod forgalma után. Azonban ahhoz hogy ezt a bónuszt megkapd az adott hónapra, össze kell gyűjteni, legalább 100 személyes pontértéket. Az így kapott bónuszokat egy az egyben felveheted, vagy következő vásárlásod során fel is használhatod. Ezzel nem csak azt érheted el, hogy ingyen legyen a saját kávéd, hanem akár egy rendes jövedelmed is lehet. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy rendszeresen fogyasztod a termékeket és ajánlod másoknak is a kedvenc ganoderma kávéd. A rendeléseid legegyszerűbben a regisztrációkor kapott intranet hozzáféréseddel tudod nyomon követni és itt is tudsz rendelni.

Előnye: A törzsvásárlói kedvezményen túl is szert tehetsz bónuszpontokra. A bónuszod mértéke, csak tőled függ. A bónuszodnak nincs felső határa.
Hátránya: Ha csak magadnak vásárolsz lassabban gyűlik a bónuszod. Ha nem éred el a havi 100 személyes pontot az adott hónapban, nem kapod meg a bónuszt a vásárlásaid után.

Összefoglalva a ganoderma kávé rendelési, és vásárlási lehetőségeit

Ganoderma kávét szeretnél rendelni, nincs más teendőd: Látogass el webáruházunkba! és válaszd a jobb felső sarokban a Fogyasztói Vásárlás gombot.

Érdekel a törzsvásárlói ajánlat? Regisztrálj törzsvásárlónak és rendeld meg azonnal törzsvásárlói áron a kiválasztott kávédat!

Válaszd népszerű DSP csomagjainkat, amelyeknél a csomag árainak akár 110-150%-át is levásárolhatod a következő vásárlásaid során.

Ha már törzsvásárlónk vagy rendeléseid alkalmával figyelj, hogy meglegyen a havi 100 személyes pontértéked. Ugyanis csak ebben az esetben írják jóvá a havi fogyasztás utáni bónuszod.

Kérdésed van! Keress minket bátran a ganoderma kávé rendelési formával, vagy a ganoderma kávéval kapcsolatosan. Kérdésedre szívesen válaszolunk, írj nekünk email-t, vagy küldj üzenetet!

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

2 thoughts on “Ganoderma kávé rendelés

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .