LEHETŐSÉG

Miért a DXN?

Nemrégiben írtunk arról, hogy miért a DXN Ganoderma és spirulina termékek fogyasztása javasolt? Most azonban bemutatjuk, hogy miért a DXN az a cég amit érdemes választani, akár fogyasztóként, akár üzleti szemmel is gondolunk az mlm-re. Sokan megijednek ezen hárombetűs szó hallatán, de azt tudnod kell, hogy ahhoz, hogy fogyaszd a ganoderma termékeket nem kell mlm-esnek lenned, de érdemes törzsvásárlónak beregisztrálnod.

Hogy miért a DXN-hez? Most kiderül. Ebben a videóban megtudhatod, hogy mi a cég víziója és mi ami miatt nem kérdés, hogy miért érdemes a DXN-t választani.

Miért a DXN?

Interjú Dato’ Dr. Lim Siow Jin-el a DXN alapítójával és elnökével.

Az interjúban elhangzó gondolatokat el is olvashatod: (hamarosan)

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .