Kávéval a reflux ellen

Kávéval a reflux ellen – Elsőre furcsán hangzik ez a mondat, hisz a reflux is a gyomorsav nyelőcsőbe történő visszajutásáról szól és maga a kávé is a savas italok közzé sorolható.
Akkor mégis hogyan segíthet a kávé azokon, akiknél reflux betegség enyhe tünetei jelentkeznek?

A lúgosítás fontossága reflux esetén

Ahogyan a refluxról szóló átfogó cikkünkben is leírtuk az enyhe reflux tüneteit a savlekötők azonnal enyhülést hozhatnak. Ezen kívül a helyes étkezés hozhat hosszú távon javulást az enyhe esetekben.

Azonban itt is el kell mondanunk, hogy sem ez sem a fentebb ajánlott bejegyzés nem helyettesíti az orvosi diagnózist.

Lány ganoderma kávévalAki régóta kávézik és nála is diagnosztizálták a refluxot, főként a kezdeti stádiumban az jól tudja, hogy mennyire nehéz helyzetben van. Hiszen egyrészt imádja a kávét, másrészt a szervezete tiltakozik ellene, mert az csak felerősíti a gyomor savasságát, illetve gátolja a záróizmok helyes működését.

Felmerül a kérdés, hogy akkor mégis hogyan lehet kávéval a reflux ellen küzdeni?

A megoldás nem más, mint a lúgosító kávé.

Ganoderma kávéval a reflux ellen

Számos esetben bebizonyosodott, hogy bármennyire is szerették a kávét azok az emberek, akiknél kialakulóban volt a reflux egyszerűen le kellett tenniük, hiszen nem bírták meginni.
Viszont a lúgosítás jót tesz ezekben az esetekben. Létezik egy kávé, amit lúgosító, vagy egészséges kávénak is neveznek. Ez nem más, mint a ganoderma kávé.

A 100% arabica kávéhoz adott ganoderma, vagy más néven pecsétviasz gyógygomba kivonat hatására a kávé lúgosítja a szervezetet. Ez pedig rögtön megmutatkozik a refluxal küzdők esetében, hiszen aki addig nem tudott kávét inni az a ganoderma kávét minden gond nélkül meg tudja inni. Sőt egyes enyhe esetekben meg is tudta szüntetni a sav visszajutását a nyelőcsőbe.

Emellett természetesen fontos a helyes étkezés illetve az orvosi kezelés és felügyelet is.

Mindenesetre biztató, azon kávékedvelők számára, aki refluxal küzdenek, de nem szeretnének a kávézásról lemondani, hogy van a számukra is megfelelő kávé.

Hogyan és hol juthatunk hozzá a ganoderma kávéhoz?

Ganoderma kávéSzámos helyről beszerezhetünk ma már ganoderma kivonatot, sőt ganoderma kávét is több cég forgalmaz különböző rendszerekben.

Nekem, ami legjobban bevált és a reflux elleni küzdelemben is számtalanszor bizonyított az a DXN ganoderma kávé, amely többféle lehetőséget és kedvezményt is kínál.

Ha hosszabb távon akarod fogyasztani érdemes kihasználni a 20%-os törzsvásárlói kedvezményt.

Ezen túlmenően a vásárlások után járó személyes pontokért függvényébe további bónuszokat is kap a törzsvásárló, amelyeket a cég vagy kifizet, vagy levásárolhatod újabb termékek vásárlásakor.

Ezen kívül van még számos induló csomag amiben elengedi a cég a regisztrációt, sőt még a csomag árának 110-150%-át is le tudod vásárolni.

Természetesen a törzsvásárlói regisztráció nem kötelez senkit semmire, de óriási lehetőséget biztosít annak is, aki akár ingyen akar kávézni. Akár küzd a reflux ellen akár csak le szeretné cserélni eddigi kávéját ganoderma kávéra.

Csatlakozz te is az egyre népszerűbb ganoderma kávé törzsvásárlói csapatához!

Vagy vásároljon kedvenc web áruházunkból online!

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..