EGÉSZSÉGKÁVÉ

Kávéval a reflux ellen

Kávéval a reflux ellen – Elsőre furcsán hangzik ez a mondat, hisz a reflux is a gyomorsav nyelőcsőbe történő visszajutásáról szól és maga a kávé is a savas italok közzé sorolható.
Akkor mégis hogyan segíthet a kávé azokon, akiknél reflux betegség enyhe tünetei jelentkeznek?

A lúgosítás fontossága reflux esetén

Ahogyan a refluxról szóló átfogó cikkünkben is leírtuk az enyhe reflux tüneteit a savlekötők azonnal enyhülést hozhatnak. Ezen kívül a helyes étkezés hozhat hosszú távon javulást az enyhe esetekben.

Azonban itt is el kell mondanunk, hogy sem ez sem a fentebb ajánlott bejegyzés nem helyettesíti az orvosi diagnózist.

Lány ganoderma kávévalAki régóta kávézik és nála is diagnosztizálták a refluxot, főként a kezdeti stádiumban az jól tudja, hogy mennyire nehéz helyzetben van. Hiszen egyrészt imádja a kávét, másrészt a szervezete tiltakozik ellene, mert az csak felerősíti a gyomor savasságát, illetve gátolja a záróizmok helyes működését.

Felmerül a kérdés, hogy akkor mégis hogyan lehet kávéval a reflux ellen küzdeni?

A megoldás nem más, mint a lúgosító kávé.

Ganoderma kávéval a reflux ellen

Számos esetben bebizonyosodott, hogy bármennyire is szerették a kávét azok az emberek, akiknél kialakulóban volt a reflux egyszerűen le kellett tenniük, hiszen nem bírták meginni.
Viszont a lúgosítás jót tesz ezekben az esetekben. Létezik egy kávé, amit lúgosító, vagy egészséges kávénak is neveznek. Ez nem más, mint a ganoderma kávé.

A 100% arabica kávéhoz adott ganoderma, vagy más néven pecsétviasz gyógygomba kivonat hatására a kávé lúgosítja a szervezetet. Ez pedig rögtön megmutatkozik a refluxal küzdők esetében, hiszen aki addig nem tudott kávét inni az a ganoderma kávét minden gond nélkül meg tudja inni. Sőt egyes enyhe esetekben meg is tudta szüntetni a sav visszajutását a nyelőcsőbe.

Emellett természetesen fontos a helyes étkezés illetve az orvosi kezelés és felügyelet is.

Mindenesetre biztató, azon kávékedvelők számára, aki refluxal küzdenek, de nem szeretnének a kávézásról lemondani, hogy van a számukra is megfelelő kávé.

Hogyan és hol juthatunk hozzá a ganoderma kávéhoz?

Ganoderma kávéSzámos helyről beszerezhetünk ma már ganoderma kivonatot, sőt ganoderma kávét is több cég forgalmaz különböző rendszerekben.

Nekem, ami legjobban bevált és a reflux elleni küzdelemben is számtalanszor bizonyított az a DXN ganoderma kávé, amely többféle lehetőséget és kedvezményt is kínál.

Ha hosszabb távon akarod fogyasztani érdemes kihasználni a 20%-os törzsvásárlói kedvezményt.

Ezen túlmenően a vásárlások után járó személyes pontokért függvényébe további bónuszokat is kap a törzsvásárló, amelyeket a cég vagy kifizet, vagy levásárolhatod újabb termékek vásárlásakor.

Ezen kívül van még számos induló csomag amiben elengedi a cég a regisztrációt, sőt még a csomag árának 110-150%-át is le tudod vásárolni.

Természetesen a törzsvásárlói regisztráció nem kötelez senkit semmire, de óriási lehetőséget biztosít annak is, aki akár ingyen akar kávézni. Akár küzd a reflux ellen akár csak le szeretné cserélni eddigi kávéját ganoderma kávéra.

Csatlakozz te is az egyre népszerűbb ganoderma kávé törzsvásárlói csapatához!

Vagy vásároljon kedvenc web áruházunkból online!

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .