KÁVÉ

Miért iszom a ganoderma kávét?

Elég sokszor kérdeztétek már tőlem, hogy miért iszom a ganoderma kávét vagy éppen azt, hogy mire jó maga ganoderma.

Most néhány mondatban megosztom veletek a saját magam és a közvetlen környezetemben tapasztalt ganoderma kávé hatásokat.

Ami miatt én a ganoderma kávét iszom:

lingzhi-black-coffeeŐszintén megvallva mikor elkezdtem a kávét inni nem tudtam pontosan milyen hatása lesz. Egyszerűen csak egy barátom tanácsára vettem egy doboz dxn fekete kávét (ez a normál fekete kávé) és elkezdtem inni. Fogtam és a régi Nescafé kávé helyett a dxn ganoderma kávét ittam reggelente és délben is és nem ittam mellette más fajta kávét.

Alig egy-két hét telhetett el, kb. a doboz kávé felét ihattam meg és azt vettem észre magamon, hogy reggelente felbírok kelni. Sőt az óracsörgés előtt frissen és üdén ébredtem fel. És nem egyszer-kétszer, sőt nem is azért mert az agyam stresszelt volna valamin.

Ahogy figyeltem magam észrevettem, hogy a reggeli és déli kávé révén egész napom aktívabbá vált. Ne voltam olyan fáradt, mint korábban, és így jobban tudtam figyelni egész nap. Ez azért is lehetett, mert éjszakánként jobban aludtam, (bár addig sem volt bajom az alvókámmal), és így kipihentebben ébredtem.

Amit még megfigyeltem magamon, hogy kávézás közben vagy után sosem volt szapora a pulzusom, vagy nem éreztem, hogy zakatol a szívem.

Amit másokon látok akik ganoderma kávét isznak:

Azt látom a közvetlen környezetemben, hogy aki a ganoderma kávét iszik vagy ganoderma gonba kapszulát szed, azok éjszaka valóban jobban és nyugodtabban alszanak.

Mások kávé fogyasztásán azt is észrevettem, hogy nyugtatóan hat rájuk. Mióta a dxn ganoderma kávét isszák nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, és persze nem olyan fáradékonyak, mint azelőtt.

Normalizálódott a vérnyomásuk. Van olyan, akinek a magas vérnyomása csökkent, de van olyan ismerősöm is, akinek a korábbi alacsony vérnyomása visszaállt normál értékekre.

Illetve nagyon jó tapasztalata van egy ganoderma kapszulát szedő fiatal hölgynek aki korai refluxszal küzdött, s mióta ezt szedi teljesen elmúltak a fájdalmai.

Neked is jó lehet a ganoderma kávé?

ganoderma-kave cseszevelUgyan nem vagyunk egyformák, azonban saját és ha csak a közvetlen környezetemben élők tapasztalatai alapján alkotok véleményt biztosan te is meg fogod érezni a jótékony hatását. Lehet, hogy már 1 hét alatt, de lehet, hogy csak a 4-dik héten. Ha a tágabb környezetem nézem, akkor azt látom, hogy nincs olyan ember akire ne lett volna jótékony hatással a ganoderm kávé.

Ehhez persze az kell, hogy jobban odafigyelj magadra most is, és ganoderma kávézás közben is. És vedd észre a jeleket. És a legfontosabb, hogy ne ijedj meg ha az elején felerősödnek a problémáid, hiszen a ganoderma is ugyanúgy fejti ki hatását, mint a gyógynövények. Először felerősítik a problémát, aztán kezdik el gyógyítani. Ilyenkor érdemesebb nagyobb mennyiségű vizet illetve C vitamint fogyasztani.

A legjobban úgy tudod meg, hogy milyen hatással van rád a ganoderma kávé, ha te magad is kipróbálod.

Itt tudod megrendelni a ganoderma kávét.

Ha szeretnél kedvezőbben vásárolni érdemes törzsvásárlónak regisztrálni!

Még több kedvezményre a népszerű DSP Csomagok megvásárlásával van lehetőséged!

De hogy miért érdemes a DSP csomagot választani itt megtudod!

A DSP csomagokról pedig itt találsz további infókat!

Kérdésed van! Keress minket bátran! Szívesen segítünk! Írj egy email az oldal alján található email címre.

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

2 thoughts on “Miért iszom a ganoderma kávét?

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .