KÁVÉ

A kávé hatásai 1 percben

Újabb kutatások igazolják, hogy a kávé hatásai igenis jótékonyan hatnak szervezetünkre. A mértékletes fogyasztása több előnnyel jár mint gondoltuk volna.  

A kávé hatásai 1 percben

 

Ahogyan azt a kávé eredetéről már tudhatjuk a kávé sikertörténete a XV. században vette kezdetét. A kávé hatásait ekkortól ismerjük: frissítő és élénkítő hatások. Néhány évtized alatt elterjedt a kávéház kultúra. A többi már csak történelem.

Kávé hatásai - kávéfőzőÚjabb kutatások alapján azonban ideje új szemmel nézni a kávéra és a kávé hatásaira:

A magas antioxidáns tartalma miatt a kávé a szervezet számára igen hasznos tulajdonsággal bír.

A vizsgálatok bizonyították, hogy a kávé főbb hatóanyaga a koffein, egyes esetekben gátolják a tumor növekedését, fokozzák a kemo- és sugárterápia hatását. Növeli a fizikai erőnlétet. Valamint mértékkel történő fogyasztása jelentősen csökkenti számos betegség, többek közt a vastagbélrák és a májzsugorodás kockázatát.

 

Ezzel az 1 perces videóval a kávé hatásairól csak kedvet szerettem volna csinálni ahhoz, hogy jobban megismerjük a minőségi kávé hatását melyről részletesen is olvashatsz kedves látogató.

 

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi milyen kávét iszunk, szívesen megmutatjuk. A webáruházban pedig meg is tudod vásárolni.

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

One thought on “A kávé hatásai 1 percben

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .