World of Coffee 2019 Berlinben

World of Coffee Európa legnagyobb különleges kávékiállítása. 2019-ben Berlinben került megrendezésre június 6 és 8 között.

Minden év júniusában más európai városban kerül megrendezésre a World of Coffee. A kávéspecialisták számára fontos esemény ez.

A World of Coffee lehetőséget nyújt a résztvevők számára, hogy felfedezzék és megízleljék az iparág legjobb pörkölőinek által termelt és pörkölt kávéit. Találkozhatnak az iparág szakértőivel, akik inspirálnak, oktatnak és motiválnak közel 7000 kávé szakembert, hogy elérjék céljaikat és bővítsék kávé ismereteiket és még ettől is többet.

Az SCA által bemutatott esemény az elmúlt hat évben több mint háromszorosára nőtt. Kezdetekben 3000 látogatóból és 45 kiállítóból álló rendezvény mára már 10 945 látogatóra és 240 + kiállítóra növekedett mindössze 6 év alatt.

Az innováció, a szórakozás és a tudás fesztiválja

A World of Coffee gerincét a dinamikus 5000 négyzetméteres kiállító terület. a világ több mint 250 vezető kávé- és Horeca iparági ellátója adta. Európa legnagyobb kávébemutatója több, mint egy kereskedelmi kiállítás – ez az innovációs és tanulási fesztivál, amely a következőket foglalja magában:

  • Világkávé-bajnokság
  • Az SCA élvonalbeli előadássorozatai
  • Két „cupping room”
  • Egy hétig tartó társadalmi program a ügyfél és a kapcsolatépítési események
  • A népszerű Roaster Village (pörkölő falu)
  • hűséges közönség támogatása a globális speciális kávéközösségből
World-of-coffee-2019-Berlin

forrás: https://www.worldofcoffee.org

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .