GANODERMÁS KÁVÉ TERMÉKEKKÁVÉKÁVÉS ÉRDEKESSÉGEK

Cordyceps Kávé

avagy egy ismét kitűnő párosítás

Hónapokkal ezelőtt a felsővonalamtól egy játékon nyertem egy csomag cordyceps kávét. Amit félre is tettem, olyannyira hogy feledésbe is merült.

Annyit tudni kell róla, hogy annak ellenére, hogy a cordyceps kapszula hazánkban forgalomban van, a cordyceps kávét egyenlőre a hatóság nem engedi árustani Magyarországon. Szerencsére a ganoderma kávéval nem így van.

Nem rég jött a hír, hogy egyik ismerősünk Bulgáriából rendel néhány csomaggal és ha van kedvünk mi is rendelhetünk. Ami ne hangzott rosszul, de akkor jutott eszembe, hogy én még cordyceps kávét nem is ittam, pedig volt volna rá lehetőségem.

Elindult hát a kutatóhadjárat a régi tasak után. Szerencsére néhány órás keresgélés után meg is lett. S mivel hétvége volt és a rendelést is le kellett adni, így eljött a megfelelő alakalom a kipróbálására.

Az első cordyceps kávém

Mivel a ganoderma kávé mellett nagy kedvencem a gingszenges Maca Vita kávé így annak fogyasztási tapasztalata alapján egy fél tasak cordyceps kávéhoz kb 2dl meleg vizet öntöttem.

Cordyceps kávé - régi csomagolasbanMár elsőre megfogott a kapucsínós, attól talán még selymesebb lágyabb íz. Mondjuk a 3 az 1-ben volta miatt ez sejthető volt, hogy kicsit édeskés, kicsit növényi tejszínes íz várható, felspékelve az instant kávéval és a cordyceps gyógygombával, de az íze még ezt is felülmulta. Így nem is volt kérdés, hogy lesz cordyceps kávé rendelésem.

Cordyceps kávé új csomagolásban

A megrendelést követően pár héten belül át is tudtuk venni a a két csomag cordyceps kávét, amivel immáron a DXN néhány más kávéinál találkozhattunk, pl a krém kávénál vagy a 3 az 1-ben kávénál. Nem csak a csomag, de a tasakok is megújultak. A hosszúkás tasakok révén könnyebb a pohárba történő kiöntése is, és design-ban is sokkal jobban néznek ki.Cordyceps káve új köntösben

Nagyszerű párosítás

A cordyces kávé ganoderma gyógygombát ugyan nem tartalmaz, de ez egy ismét kitűnő párosítás a DXN-től.

Nem csak a ganoderma kávé, hanem a cordyceps kávé is remek párost alkot az instant kávéval, növényi tejszínnel és némi cukorral. Ezt nem csak az íze teszi, hanem annak jótékony hatásai is, amit a cordyceps-ről szóló cikkünkben el is olvashatsz.

 

Mondanám, hogy próbáld ki te is, de sajnos a cordyceps kávé itthon nem beszerezhető. Addig is, akit felcsigáztak a cordyceps hatásai, (ami egyben vágyfokozó is) annak ajánlom figyelmébe a cordyceps kapszulát. Ha nagyon szeretnék a cordyceps-et kávéként inni, akkor bármelyik dxn kávéhoz hozzáadhatjuk, de biztos, hogy nem lesz olyan íze, mint magának a cordyceps kávénak.

A cordyceps-ről vagy a cordyceps kapszuláról még több információt szeretnél kapni, akkor olvasd elkorábbi cikkeinket a Cordyceps (Kínai hernyógomba)-ról vagy akár a Gyógygombák hatásairól. 

A DXN cordyceps kapszulához legkönnyebben itt tudsz hozzájutni.

 

A cikkben szereplő képek sajt tulajdonú képek azok engedély nélküli felhasználása tilos!

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .