Új almás termékek

Hétfőtől két új fantasztikus almás termék is elérhető a DXN kínálatában. Mindkét termék az egészség jegyében készültmkivételesen nem ganodermával, hanem Enzimekkel.

Ezekkel a termékekkel természetes módon tudjuk pótolni a csökkenő enzimszintünket.

DXN Alma Enzim Ital

DXN Alma Enzim Ital Termék adatai

750 ml (15 x 50 ml)

Az enzimek aminosavakból álló, speciális biológiai aktív vegyületek, melyek az emberi szervezet számos biokémiai folyamataiban részt vesznek. Emberi élet fontos eleme. Japánban fedezték fel a 20. század elején, majd népszerûsége tovább terjedt a Malajziába majd az Egyesült Államokba. A környezetszennyezés a stressz és a kor elõrehaladtával természetes enzimszintünk folyamatosan csökken. Az Alma Enzim Ital prémium nyersanyagból és magas szintû minõségbiztosítással készül. Az almákat hosszú ideig fermentálják, hogy értékes tápanyagi könnyebben feltudjanak szívódni az emberi szervezetben.

Összetevõk: almalé (50%), cukor

DXN Alma Enzim Ital elkészítési javaslat:

Keverjünk össze egy tasak (50 ml) Alma Enzim Italt 200 ml vízzel (egyedi ízlés szerint hígítható). A még jobb ízvilág elérése érdekében használjuk szénsavas ásványvizet

DXN Alma Enzim Ital ár, pontértékek:

PV : 34

SV : 3 630

Törzsvásárlói ár : 9 600 Ft

DXN Fermentált Alma Dzsem

DXN Fermentált Alma Dzsem

DXN Fermentált Alma Dzsem Termék adatai

300g (20 x 15 g)

A DXN Fermentált Alma Dzsem aranysárga színû, mérsékelten édeskés és savanykás ízû, mely különlegessége abban rejlik, hogy fermentációs eljárással keresztül. Mely technológiának köszönhetõen az alma dszemben lévõ tápanyagokat a szervezet könnyebben hasznosítani tudja.

– Mesterséges színezõanyagoktól mentes

– Nem tartalmaz tartósítószereket

– Íz és színfokozó mentes

Összetevõk: Alma (49,75%), cukor, savanyúság szabályozó anyag: citromsav

DXN Fermentált Alma Dzsem elkészítése

Kenje közvetlenül kenyérre, süteményre vagy desszertre. Továbbá fogyasztható hideg vagy meleg vízben elkeverve.

DXN Fermentált Alma Dzsem ár, pontértékek:

PV : 14

SV : 1 480

Törzsvásárlói ár : 3 910 Ft

Kedvezményesen akarok vásárolni TÖRZSVÁSÁRLÓ LESZEK!

További DXN termékek ITT!

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .