EGÉSZSÉGGANODERMA

Valóban élethosszabbító a Ganoderma gomba?

A Reishi gombát, amelyet Ganoderma lucidum néven is ismertek, a kínai és a japán egészségügyi szakemberek nagyon régóta dicsérték. A keleti királyság mindig a halhatatlanság gyógyszerének tekintette. Bár a nyugati világ alig kezdte megkarcolni a felszínt a valódi gyógyító potenciálját illetően, a kutatók még mindig kiterjedt adatokat gyűjtenek, amelyek bizonyítják, hogy a reishi ganoderma gommba határozottan élethosszabbító tulajdonságokkal rendelkezik.

A laboratóriumi egereken végzett kutatások azt mutatták, hogy a reishi ganoderma gomba az 9% – 20% -al növelheti meg egyedek életkorát, ami az ebereknél kb. 7 és 16 év közötti időnek felel meg.

A Reishi ganoderma gomba megmutatja a lehetőségét az agyi neuronok újbóli élénkítésének és a rákos sejtek elszigetelésének és eltávolításának. Továbbá gátolhatja az új zsírsejtek elterjedését az elhízásban szenvedő egyénekben. Több tucat természetes bioaktív vegyületet tartalmaz, amelyek képesek lehetnek más káros állapotok vagy betegségek, mint például allergiák, autoimmun betegségek, asztma, cukorbetegség, Alzheimer-kór, Parkinson-kór és májbetegségek természetes kezelésére.

A Reishi ganoderma gomba segíthet az öregedési folyamatok szabályozásban

Úgy tűnik, hogy a reishi ganoderma gomba nem csak a test bizonyos területeire hat, hanem hatását sokkal szélesebb körben fejti ki.

Vegyük figyelembe, hogy nem egyetlen oka van az öregedésnek és a betegségeknek. Különböző tényezők járulnak hozzá a szegény fizikai állapotokhoz. Így a nemkívánatos fizikai eredmények visszafordítása érdekében az egészség javítását célzó intézkedéseknek globálisnak kell lenniük, ezért komplexebben egyszerre több dologra kell összpontosítaniuk.

Pontosan ez az oka annak, hogy a reishi ganoderma gomba olyan erőteljes és hasznos, mert több száz biológiailag aktív hatóanyaga együttesen fejti ki hatását.

A ganoderma gomba három fő összetevőjének fontossága

A kutatók most már tudják, hogy három fő összetevője elengedhetetlen az öregedésgátló tulajdonságaihoz.

Poliszacharidjai segítenek megelőzni a rákot az immunrendszer erősítésével.

Triterpének védik a májat, csökkentik a koleszterinszintet és stabilizálják a vérnyomást.

A ganoderma lucidum peptid szintén nagyon fontos antioxidáns szerepet játszik. Ezek a kulcskomponensek mindegyike a lehető legjobb védelmet nyújt sejt- vagy DNS-szinten.

Egy emberekkel végzett vizsgálatban 1100 mg reishi gombát adtak az egészséges résztvevőknek. A tudósok megállapították, hogy a plazma antioxidáns szintje meglehetősen gyorsan emelkedett, hogy végül 90 perc után elérte a csúcspontot, míg a vizelet antioxidáns kapacitása (a mennyiség, ami távozott a testből) csak 29%-al nőtt  3 óra alatt. A legfontosabb, hogy a vizsgálat végén a toxicitás vagy mellékhatások jeleit nem tapasztalták.

Reishi ganoderma gomba, vagy más néven ganoderma lucidum szájon át szedhető, elsősorban táplálékkiegészítő formájában elérhető, de most már forgalmazzák ganodermás kávé termékként is.

Ganoderma Termékek Vásárlása ITT!!!

VÁSÁROLJON OLCSÓBBAN! Regisztráljon ingyenesen törzsvásárlónak, és élvezze már az első vásárláskor nyújotta törzsvásárlói árakat!*

*a regisztrációhoz legalább egy termék megvásárlása szükséges. Csomag vásárlással még több kedvezményt kaphatsz.

Vásárlás előtt minden esetben győződjön meg a termék minőségéről, és tisztaságáról!

A cikk forrása: https://www.naturalnews.com

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .