Varga gyógygomba vagy DXN ganoderma?

Mielőtt még bármit is mondanék vagy írnék tudniuk kell, hogy ebben a cikkben nem lesz vérre menő ki a jobb összehasonlítás, hiszen nincs tapasztalatom a Varga gyógygomba termékekkel. Azonban lesz a cikkben néhány nagyszerű szempontrendszer ami segíthet dönteni a címben is feltett kérdésben.

Varga gyógygomba

Varga gyógygomba vagy DXN ganoderma?Nagyon büszke vagyok rá, hogy Magyarországon van olyan ember, aki ilyen jelentős mértékben melléállt a gyógygombáknak és a keleti orvoslásban évezredek óta ismert étrend kiegészítőknek. Nagy tisztelet Varga Gábornak, hogy ilyen magas szintre fejlesztette a tudását és a gyógygombák ismeretét és mindezt megosztotta az emberekkel. Nem tisztem és nem is akarom a tudását és az ő termékeinek jótékony hatásának megkérdőjelezését.

Ugyanakkor nagyon szomorú vagyok, hogy ő ezt a tudását és a Varga gyógygomba termékeit úgymond „nyugati” módon alkalmazza. Ez alatt azt értem, hogy csak a megbetegedés vagy probléma kezelésére használja ezen tudását és ezt hangoztatja is. Persze értem én, hogy ezt a réteget sokkal könnyebb elérni, megszólítani, hiszen ők azok aki keresik, vagy akár kétségbeesetten keresik a megoldását a problémáikra.

A keleti orvoslásban, amelyben évezredek óta alkalmazzák azokat a Varga gyógygomba termékpalettáján is szereplő gombákat, és étrend kiegészítőket nem csak gyógykezelésre, hanem megelőzésre is használják ezeket a csodálatos gombákat.

Persze míg nincs nagy baj addig az emberek nem is nagyon foglalkoznak az egészségükkel, viszont az a szomorú tény, hogy ha már baj van, akkor egyrészt nehezebb már gyógyítani, és ez több energiát és pénzt is emészt fel, mint a megelőzés.

A DXN ganoderma gyógygombái között számos olyan gomba fajta van amit a Varga gyógygomba is forgalmaz. A Cordyceps sinensis, a Ganoderma lucidum, vagy más néven Pecsétviaszgomba, de itt szerepel az oroszlánsörény gomba (más néven süngomba), vagy a zöld tea is, bár ez utóbbi nem a gombák családjába tartozik.

Mindezek közül a DXN-ben a legjelentősebb a ganoderma gyógygomba, melyet a cég több mint 23 éve kutatja, termeszti, fejleszti és gyártja megszámlálhatatlan fogyasztói pozitív tapasztalattal. Persze mivel a magyarországi szabályozás olyan környezetet biztosít, hogy ezeket nem lehet gyógyszernek, vagy gyógyhatású készítményeknek tekinteni ezért „csak” „étrend kiegészítőként” forgalmazhatóak.

DXN ganoderma

Cordyceps kapszula
DXN Cordyceps kapszula

A lényeg a DXN termékeiben, így a DXN ganodermában is a megelőzés! Hogy egészséget adjon az embereknek, de ne csak akkor amikor már baj van. Egyszerűen előzzük is meg a betegséget. Természetesen megszámlálhatatlan sok olyan esetről és tapasztalatról tudunk mi is beszámolni a 23 év alatt (Magyarországon már 7 éve jelenlévő termékekkel) mint amit a Varga gyógygomba is hirdet az emberek. A DXN-ben azonban van még egy számomra nagyon szimpatikus hozzáálás is. Dato’ dr. Lim Siow Jin a DXN alapítója úgy gondolta, hogy nem csak azzal akar segíteni az embereken, hogy egészséget ad el nekik, és megelégszik azzal, hogy eladja az embereknek a termékeit, hanem azzal is, hogy aki akar az eladott termékek árából akár részesedhet is. Így akár olcsóbban, vagy ingyen is hozzájuthat, sőt még a cég fizet is az azoknak, akik tovább ajánlják másoknak a termékeket. De a legfontosabb, hogy ezt nem teszi kötelezővé, így mindenki maga dönt. Ha belegondolunk neki teljesen mindegy lenne, hogy azt a pénzt, amit marketingre, reklámokra költené, vagy odaadja inkább az embereknek.

Igazából ez egy olyan törzsvásárlói rendszeren alapul, ami a saját fogyasztásunkon, vagy az általunk tovább ajánlott emberek fogyasztásán alapul. Így akár csak tartós fogyasztással jelentősen olcsóbban tudunk hozzájutni a termékhez is.

Emellett dr. Lim azt is célul tűzte ki, hogy ezt az ő általa kitalált rendszert külső tényezők jelentősen ne befolyásolják ezért a „One Dragon”,  „One World, One Market” illetve a „One Mind” elveket követi. Ami azt jelenti, hogy minden egy szigorúan ellenőrzött kézben legyen, így a DXN cég saját maga gyártja és fejleszti a nagyszerű gyógygombákat tartalmazó készítményeket (ellentétben a Varga gyógygomba termékeivel). Azt is jelenti, hogy mindegy, hogy a világ melyik részén él az ember ugyanazok a lehetőségei vannak a termék és az üzleti résszel kapcsolatban, illetve ugyanúgy tudod ajánlani a termékeket a világ másik részén a lakó barátodnak. És nem utolsó sorban a vállalat és a törzsvásárlók egyazon szándékkal tudjanak összpontosítani a DXN üzletre.

Konklúzió

DXN gyógygomba kávéMivel én az életemnek olyan szakaszába kerültem kapcsolatba a DXN-nel, hogy volt lehetőségem felismerni a megelőzés fontosságát, (igaz akkor még nem is hallottam a Varga gyógygomba termékeiről) így nem volt kérdés, hogy mely cég termékeit fogyasztom, arról nem is beszélve, hogy a DXN ezt megkönnyítve egy nagyon finom kávéval házasította a ganoderma gyógygombát, így egy nap sem felejtem el „bevenni” a napi ganoderma adagomat.

Ahogyan a cikk elején is említettem, nem szeretném eldönteni, hogy ez vagy az a cég vagy gyógygomba jobb, vagy hatásosabb. Én az én nézőpontomból írtam le a véleményem, úgy, hogy próbáljam megérteni és büszke lenni a másik oldalra is.

 

Az, hogy kinek mi a jó, azt döntse el mindenki saját maga, úgy hogy tesz egy próbát. Én abban tudok segíteni, hogy a DXN gyógygomba termékeit tiszta szívvel ajánlom, nem csak egészségünk javítására, hanem megelőzésre is.

Akár egy-egy vásárlás erejéig, vagy akár törzsvásárlói regisztráció hozzásegítésével.
Mielőtt azonban regisztrálna olvassa el, Anna elképesztő történetét, és hogy miért is érdemesebb egy olyan csomagot választani, amiben elengedi a cég a regisztrációs díjat.

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

One thought on “Varga gyógygomba vagy DXN ganoderma?

  • november 9, 2018 at 3:18 du.
    Permalink

    Én a ganoderma kávét kipróbáltam! Nagyon jó hatással van az egész szervezetre. Mindenkinek ajánlom, akár betegsége leküzdésére, akár megelőzés céljából.

    Reply

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .