Anna elképesztő története

egy lány elképesztő történeteAnna már nagyon régóta nem ivott kávét. Nem bírja a gyomra. Aznap este találkozott Péterrel, aki meghívta egy kávéra. Anna igent mondott, mert szimpatikus volt neki a fiú – gondolta, hogy majd iszik egy teát. Ezt el is mondta Péternek még mielőtt a fiú rendelt volna.

A fiú csak két csésze forró vizet kért a hozzájuk odalépő kedves kis pincérkisasszonytól. Nem forrásban lévőt, csak forrót. Miután megkapták a két csészét tele gőzölgő vízzel, egy érdekes kis zacskót halászott elő a táskájából. Egy határozott mozdulattal kibontotta, látszott, hogy nem először csinálja. Majd a zacskóból a lány és a saját csészéjébe is tett egy-egy teáskanállal. A tasak harmada csaknem megmaradt. Szépen visszahajtogatta a kibontott tasakot, hogy annak tartalma ki ne boruljon, majd zsebébe tette.

Anna elé tolta az egyik csészét, majd a másikat kevergetni kezdte. A lány meglepődött, azt hitte megbeszélték. Péter látta rajta a tanácstalanságot, de megnyugtatta, ez több mint egy kávé, kóstolja meg nyugodtan. Így hát a lány is a kezébe vette a saját kanalát majd ő is elkezdte kevergetni az elé tolt aranybarna habos gőzölgő kávét. Érezte az illatát, de furcsa mód csak finom kávéillatot érzett. Aztán mindketten belekóstoltak, bár elég óvatosan mert még forró volt.

Anna elképesztő történeteA lány félt az első korty hatásától, még benne volt az évekkel ezelőtti rossz érzés. Mégis könnyedén lecsúszott az enyhén forró finoman lágy kávékorty. A lány várta a már ismert rossz érzést, de nem jött. Csak iszogatták a kávét és közben beszélgettek. Anna arra lett figyelmes, hogy kiürült a csésze és még mindig nem érezte azt a régi kellemetlen érzést.

A beszélgetés végére elhatározta, hogy kipróbálja ezt az újfajta kávékülönlegességet. Péter elmesélte neki, hogy a tasakok a tiszta arabica kávé mellett ganoderma gyógygombát is tartalmaznak, amely nagy támogatja az immunrendszerünk és a testünk működését, és nem utolsó sorban lúgosít.

Beszélt arról is Annának, hogy ha akarja 20%-al olcsóbban is hozzájuthat a kávéhoz, ha regisztrál törzsvásárlóként. Sőt még azt is elmondta neki, hogy ha egy különleges start csomaggal regisztrál, akkor a csomag árának 110-150%-át a későbbi vásárlásai során levásárolhatja.

Annának ez nagyon tetszett és rögtön a legnagyobb csomaggal regisztrált is Péterhez. Persze azóta nagyon jó barátok lettek rengeteget kávéznak együtt. Anna pedig ismét boldogan és önfeledten hódol az oly régóta nélkülözött kávézási szenvedélyének. Azóta is ugyanazt a ganodermás DXN kávét issza, amivel Péter megkínálta akkor este.

Te is hasonló cipőben jársz mint Anna, vagy csak egyszerűen lecserélnéd a kávéd egy egészségesebb lúgosító kávéra? Registrálj TE is törzsvásárlónak!

Anna elképesztő története arra inspirált minket, hogy másoknak is megmutassuk ezt a fantasztikus különlegességet, hogy mások elkeserítő problémáján is tudjunk segíteni. Ezért arra gondoltunk, hogy év végi akciónknak keretében extra ajándékot adunk az új regisztrálóknak.

Regisztrálj most, és gyűjts össze 2016. április 1-ig 300 személyes pontot (PV). Amint teljesítetted a feltételeket ajándékba adunk 3 doboz általad választott DXN kávét a 8 féle kávékülönlegességünkből.

Szeretnél még ennél is többet kapni?

Regisztrálj indulócsomagjainkkal, mint ahogyan Anna is tette, és élvezd Te is az előnyeit!
Miért érdemes DSP Kit csomagokat vásárolni?

Mert, aki vásárol bármelyik DSP csomagokból, „annak nemhogy ingyen lesz, de még a cég fizet neki, amiért ebből a csomagból vásárolt”!
A DXN egyedülálló lehetőséget párosított ehhez a 3 Kit-hez, amely egyedülálló az egész marketing szakmában!

NÉPSZERŰ CSOMAG – DSP „A” KIT – (150% kedvezmény)
   DSP A csomag DSP A csomag

 

KÖZEPES CSOMAG – DSP „B” KIT – (130% kedvezmény)
DSP B csomag  DSP B csomag

 

MINIMAL CSOMAG – DSP „C” KIT – (110% kedvezmény)
 DSP C csomag  DSP C csomag

 

Mit jelent ez a gyakorlatban, a 167.210 Ft-os „A” Kit megvásárlása?
Miért állítjuk azt, hogy szinte „ingyen” juthatsz hozzá ehhez a nagy értékű csomaghoz?

Amikor megvásárolod ezt a csomagot, akkor a cég egy virtuális számlát nyit webirodádban és ennek a 150 % -át biztosítja kedvezményként, azaz a 167.210 Ft-nak a 150%-a azaz 250.815 Ft jelenik meg ezen a számlán.

Valljuk be ez nem kis összeg!
Ezt az összeget a jövőbeli vásárlásaidnál felhasználhatod. Minden vásárlás alkalmával, a virtuális számládról 10% kerül levonásra, míg el nem fogy az összeg.
A virtuális számlán keletkezett kedvezmény -a kiválasztott Kit csomag függvényében- 4, 3 és 2 évig vehető igénybe.

FIGYELEM!
GONDOLD MEG JÓL!

Csomagot csak egyszer, a regisztrációval együtt tudsz vásárolni! Ezért nem mindegy, hogy melyiket választod.

Ragadd meg a lehetőséget és Regisztrálj MOST !

Legyen tiéd az ingyen csomagok egyike és a bónusz kávé áprilisban.*

Így már akár a DSP B csomag megvásárlásával is jogosult vagy az ajándékra.

 

KÁVÉRA FEL!

*Amennyiben elérted a 300 pontot automatikusan megkapod az ajándék kávékat, nem kell áprilisig várnod. Csak jelezd felénk igényedet.

Az Anna elképesztő története című bejegyzés igaz történeten alapul.