A LEGJOBBGANODERMA

Miért a DXN Ganoderma?

Miért a DXN Ganoderma? Sokan felteszik ezt a kérdést mostanában nekem. A saját és mások pozitív tapasztalatai mellett ez a kis videó is választ ad a benned is felmerülő kérdésre. Ebben a videóban megtudhatod, hogy hogyan lehet a szervezetünk szükséges tápanyagot megfelelő mennyiségben és minőségben pótolni. Ez miért a DXN ganoderma és spirulina rendszeres szedésével ajánlott, most kiderül:

Miért a DXN Ganoderma?

Interjú Dato’ Dr. Lim Siow Jin-el a DXN alapítójával és elnökével.

Az interjúban elhangzó gondolatokat el is olvashatod:

Malajziában amerre csak a szem ellát, mindenhol található trópusi ganoderma. Kísérletezni kezdtek vele, megvizsgálták a hatékonyságukat és végül 6 fajt választottak ki, amelyek a dxn ganodermái lettek.

 Miért épp a ganoderma lett a fő termék?

 Kimagasló poziciót tölt be a kinai orvoslásban a Ganoderma és a cordiceps a gingseng előtt. A ganoderma egy rendkívüli növény. Ha képesek leszünk megfelelően promótálni ezt a terméket, és eljuttatni a világ minden pontjára, akkor sok embernek segítünk visszaszerezni az egészségét. Ezért koncentrálunk a mai napig Ganodermára. Annak ellenére, hogy mi lettünk a legnagyobb a legnagyobb ganoderma vállalat a világon, még mindig erre a növényre fókuszálunk, mivel a DXN egy igazi Ganoderma Vállalat. Mindig is az lesz.

DXN ganoderma
DXN Ganoderma (GL)

 Miért van szükségünk a Ganodermára? Miért van szüksége a testünknek a Ganodermára?

 Az ok nagyon egyszerű, a ganoderma egy táplálék ház. Tele van tápanyaggal. Több mint 400 féle tápanyag található benne. A ganodermával egyensúlyba hozhatjuk a táplálkozásunkat. Két fontos funkciója van. Az egyik a méregtelenítés és mivel tápanyagokban gazdag helyreállítja a test helyes működését.

A testünk képes fenntartani a jó állapotot, ezért nagyon fontos a ganoderma a modern életben.

A ganoderma méregtelenít és egyensúlyba hozza testünket.

 A Ganoderma gyógyszernek tekinthető?

A én táplálék kiegészítőm a rizs és a kenyér, az én igazi táplálékom a ganoderma és a spirulina rendes élelmiszer. Ganodermát és spirulinát fogyasztok, ez így elegendő tápanyag és emellett ehetek kenyeret, rizst, sültcsirkét, nem okoz gondot. A ganoderma nem gyógyszer, hanem rendes élelmiszer mivel tápanyagban igen gazdag.

 Kérem ossza meg velünk a leglátványosabb terméktapasztalatát a Ganodermával kapcsolatban!

Malajzia déli részén odahoztak hozzám egy embert. Az ember elment kínába és egy vírus megfertőzte. elektro mikroszkóppal látták a vírust, de nem tudták beazonosítani a vírust. Mondtam neki, hogy nem szükséges ismernünk a vírust, hisz a vírus 20 perc alatt mutálódik, de az immunrendszerünk hamarabb, alig néhány perc alatt képes reagálni. Tehát fel kell erősíteni az immunrendszered, és kiderül, hogy a versenyben ki fut gyorsabban? Ha a vírus akkor meghalsz, ha az immunrendszer akkor túléled. Az ember elkezdte a ganodermát megadózisban szedni, és felépült.

A mai napig nem tudjuk, hogy milyen vírus volt, de bizonyítást nyert az elméletünk: A Ganoderma gyógyítja a testet, a test pedig a betegséget.

 Létezik valamilyen ellenjavallat a Ganoderma fogyasztására vonatkozóan?

Nagyon sok ember azon aggódnak, hogy szedjenek-e Ganodermát. Úgy tanultuk, ha a beteg ember túl sok gyógyszert szed be meghal. Azonban ez nem gyógyszer, hanem élelmiszer. A beteg embereknek is enniük kell kenyeret.

Nagyon sokan attól félnek, ha Ganodermát fogyasztanak számos mellékhatással kel számolniuk. A mellékhatás a reakció a test nyelve, a szervezet belsejéből érkező üzenet. A mellékhatást nem a ganoderma, hanem az immunrendszer okozza. Az immunrendszeren múlik, hogy életben maradsz vagy meghalsz. Ha az immunrendszered erős életben maradsz, ám ha összeomlik, meghalsz. Ha erős az immunredszered megfelelően tudsz kommunikálni.

Ha Ganodermát fogyasztasz, tisztítod a szervezeted és újraépíted, nincs mitől félni, nem kell aggódni, akár beteg vagy akár egészséges.

Sokan kérdezik, hogy ki fogyaszthatja a ganodermát? El szoktam mondani, hogy azon kívül, aki még nem érkezett meg erre a világra, vagy aki már búcsút mondott a földi életnek bárki fogyaszthatja. Ez a várandós nőkre is igaz. Nyugodtan élhet vele mikor, a gyermek még a méhében van. Tehát bárki fogyaszthatja a ganodermát.

 Túladagolható a Ganoderma?

A rizst vagy kenyeret túladagolhatod?… Nincs olyan, hogy Ganoderma túladagolás, ahogyan nincs tej víz vagy egyéb élelmiszer túladagolás sem.

 Mi a ganoderma javasolt fogyasztási mennyisége és a szervezetünkre gyakorolt hatása?

Sok ember még mindig rosszul gondolkozik. Azt hiszik erről a termékről, hogy gyógyszer. Háromféle adagolás létezik, normál (3-6 pár), súlyos (15 pár) és nagyon súlyos esetekre (30 pár RG – GL kapszula.) Az adagolásnak semmi köze a betegséghez, az adagolásnak a test állapotához van köze.

Nem az van, hogy a cukorbetegségre hány pár, magas vérnyomásra hány pár, szív problémára hány pár? Ez nem így működik, ez nem gyógyszer.

DXN spirulina
DXN Spirulina

 Hogyan találkozott először a spirulinával?

Volt néhány spirulinás cég aki támadta a tagjainkat, azt mondták, hogy a mi ganodermánk nem tartalmaz omega 3-at, omega 6-ot stb… Éppen ezért kezdtem el tanulmányozni a spirulinát. Egyre jobban beleszerettünk, nagy jó élelmiszer a spirulina, legalább olyan jó mint a ganoderma.

Elkezdtünk mintákat rendelni, Amerikából, Ázsiából, Indiából, Thaiföldről, még Afrikából is. Kitenyésztettünk egy olyan fajt amiből Malajziában 6 hónapig tudunk naponta spirulinát szüretelni.

Az emberek felteszik nekem a kérdést, hogy miért spirulina?

Mert a spirulina és a ganoderma 100%-ig kiegészítik egymást, nem ismétlődnek a tulajdonságaik. Ezért mondjuk a ganodermáról és a spirulináról, hogy ha a ganoderma a király a spirulina a királynő. Ezért is van olyan csodás terméktapasztalataink, amikor a kettőt együtt használjuk.

  Mi a spirulina javasolt fogyasztási mennyisége és a szervezetünkre gyakorolt hatása?

A spirulinával ugyanaz a helyzet mint a ganodermával. Tehát a spirulinát ugyanúgy kell szedni mint az RG-t és GL-t. Tekintsd élelmiszernek és ne aggódj túl sokat az adagoláson.

 Miért kellene mindenkinek Ganodermát és Spirulinát fogyasztania minden nap?

Az én igazi táplálékaim a ganoderma és a spirulina. A ganoderma és a spirulina nem a táplálék kiegészítőm, hanem a főételem. Miért mondtam ezt? Mert a ganodermában több mint 400 féle tápanyag van a spirulinánban 200-300 féle tápanyag van, ezeket kombinálva 600-700 féle tápanyagot kapunk. Ez több mint elegendő. Ezért kellene mindenkinek a ganodermát és a spirulinát fő táplálékként fogyasztani és nem étrend kiegészítőként fogyasztani. Ha spirulinát és ganodermát fogyasztasz biztos lehetsz benne, hogy gondoskodtál a napi tápanyagodról.

Németországban feltettek nekem egy kérdést. Azt kérdezték, hogy mi a depresszió fő oka Európában különösen Németországban? Erre mondtam a németeknek, hogy alultápláltak vagytok. Azt mondták Dr. Lim hogy lehetséges ez, hiszen mi itt organikus élelmiszert fogyasztunk.  Mondtam nekik hogy kétféle alultápláltság van. Az egyik, ha nincs elég ennivaló, mint például Pakisztánban, és Afrikában. De ha nagyon megválogatod, hogy mit eszel, csak bizonyos ételeket fogyasztasz, akor az étkezésed nem elég változatos és ebben az esetben is alultáplálttá válsz.

Megkérdezték, hogy mi a bizonyíték erre? Mondtam, hogy nagyon-nagyon egyszerű bizonyítani. Nincs is szükség ganodermára vagy spirulinára, hogy bizonyítsd. Csak elmész a szupermarketbe és veszel 5-6 féle zöltséget, feldarabolod őket levest készítesz belőle és megiszod.

boldog sejtekHa megfelelően táplálkozol akkor ha nincs hír az a jó hír, semmi nem fog történni.

Ám ha alultáplát vagy és megiszod a levest a sejtjeid boldogok lesznek, és ha a sejtek boldogok akkor jeleket küldenek. Sajnos a sejtek csak egyfajta jelet tudnak küldeni, fájdalmat. Az egész tested fájni fog itt is ott is. Sajnos Németországban az emberek több mint 75%-a így reagált a levesre.

Ezek után elmondtam nekik, hogy fogyasszanak ganodermát és spirulinát. Ezek sokkal hatásosabbak mint a zöldség, sokkal fontosabbak mint a zöldség. Ezért most sok ember Európában elkezdett RG-t és GL-t fogyasztani fő táplálékként. RG-t és GL-t raknak a zabpehelybe, a kávéba, a kenyérre.

Ez nagyon jó jel Európában.

 

Ebből a riportból remélem te is el tudod dönteni, hogy miért a DXN ganoderma és spirulina az ami fontos a szervezetünknek és az egészségünknek.

Tedd próbára te is és tudd meg miért a DXN ganoderma és spirulina azok, amiket érdemes választani.

Írj üzenetet, ha felkeltette érdeklődésedet, ha te is i szeretnéd kipróbálni a DXN ganodermát és spirulinát.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  A nevem, email címem, és weboldalcímem mentése a böngészőben a következő hozzászólásomhoz.

  Bertalan

  Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

  2 thoughts on “Miért a DXN Ganoderma?

  • Fné V Anita

   Háaaaaát nem is tudom…..

   Reply
   • Kedves Anita! Engem Dr. Lim és a termékek meggyőztek. Ha benned még bármiféle kétely maradt javaslom tégy egy próbát és tapasztald meg magad a ganoderma és a termékek jótékony hatását, illetve ha kérdésed van szívesen válaszolok rá.

    Reply

  Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .