KÁVÉLEHETŐSÉG

Ingyen kávé márpedig létezik!

Ingyen kávé sokak szerint nincs. Lehet, hogy nekik van igazuk? Járjuk körbe a dolgot egy kicsit, aminek a végén kiderül az igazság.

Hol kaphatsz ingyen kávé-t?

ingyen kávé 2

Ha csak sétálsz az utcán, esetleg egy-egy bevásárlóközpontban előfordul, hogy csinos hosztesz lányok kínálnak kóstolót különféle kávékból. Ez egy formája az ingyen kávénak, de ez csak egyszeri alkalom.

Esetleg barátnál ismerősnél, egy kávézós beszélgetés közben. Bár biztos vagyok benne, hogy nem lennél már olyan szívesen látott vendég ha minden reggel és délben beállítanál egy kávéra és azt nem viszonoznád, illetve nem te vinnéd a kávét.

Másik „lehetőség” a sokaknak ismert céges kávé, ami úgy tűnik, hogy mégis ingyen kávé. De gondoljunk csak bele, azért minden nap be kell menni dolgozni, és csak akkor kapsz ha dolgozol. Úgyis felfoghatjuk, hogy a munkádért cserébe nem pénzzel, hanem kávéval fizetnek. Arról már nem is beszélve, hogy sok cégnél ezért az ingyen kávéért minden dolgozótól azért egy jelképes összeget beszednek havonta. Bár még ez is barátibb, mint amikor egy automatából kávézhatsz a munkahelyeden.

Felmerülhet a kérdés, hogy akkor létezik-e egyáltalán az ingyen kávé?

A válasz bárhol és bárkinek.

Hagy hozzam fel a saját példám. Mi például olyan kávét iszunk, ami fizet azért, hogy ennek a cégnek a kávéit isszuk és a termékeit fogyasztjuk.

Melyik ez a kávé és ez a cég?

DXN

Mi a DXN ganodermás kávéit fogyasztjuk, ami több mint egy egyszerű kávé. Amellett, hogy 100% arabica kávét tartalmaz, ganoderma kivonat is található benne, mely révén lúgosít és helyre rakja az immunrendszerünket. Erről korábbi bejegyzésekben részletesen olvashatsz is.

Mi már ingyen kávézunk! És Te?

 

Jó-jó, de mit kérnek az ingyen kávé-ért cserébe?

ingyen kávé 3

Persze itt is, mint a munkahelyen itt is dolgozni kell érte, azonban van egy kis különbség benne. A legfontosabb az, hogy az elején itt is sokat kell dolgozni, és nem árt azért a kitartás is.

A lényeg az, hogy elkötelezett fogyasztóvá érdemes válni, ami meglehetősen könnyű, hiszen nagyon finom a termék, és ha azt is figyelembe vesszük, hogy nem csak egy egyszerű kávét iszunk, hanem olyat amelyik az egészségünkre és a frissességünkre is kitűnő hatással van, akkor jóval olcsóbb mint egy automatás kávé.

Igazad van, ettől még egy kicsit többet kell tenni.

Míg egy átlagos terméknél rengeteget költenek reklámokra, marketingre, amit a termék árába be is építenek, addig az általunk fogyasztott DXN ganodermás kávéinak ajánlásáért a cég a reklámcélokra félretett összeget azoknak fizeti vissza bonuszként akik a tovább ajánlják azt.

Mindezt úgy hogy ha mégsem szeretnéd ajánlani akkor sem történik semmi, akkor is jutalmaznak, hisz fogyasztod a kávéjukat, csak így lassabban éred el azt a bónuszt amit el tudsz kávézni.

Persze többet is elérhetsz, minthogy a saját kávéd ingyen legyen, de ez már egy másik cikk témája.

Ez nekem is sikerülhet?

Most sokan azt gondoljátok, hogy ezt ők nem tudnák csinálni, de igazából minden nap csinálod, mikor egy jó cukrászdát, vagy éttermet ajánlasz a barátaidnak, csak ezért nem jutalmaznak, és mégis megteszed. Itt is csak ajánld úgy mintha semmi anyagi érdeked nem fűződne érte, és ne nyomulj, hisz azt nem szereti senki.

És hogy nincsenek olyan ismerőseid? De gondolj bele az emberek 82%-a kávézik. Ez aszt jelenti, hogy 10-ből 8 ismerősöd kávézik. Mit gondolsz lenne közülük néhány aki megkóstolná a Te kávédat is?

Összefoglalva:

A fentieket figyelembe véve, azt is, hogy az ingyen kávé-ért az elején meg kell dolgozni, de ha már elérted, hogy ingyen kávézol, utána már nagyon keveset kell érte dolgozni, így azt gondolom, hogy kijelenthetjük, hogy ingyen kávé igenis létezik.

Ha szeretnéd te is megkóstolni, kávézz velünk egyet és beszéljünk róla.

Vagy regisztrálj most, és kezd el te is a DXN ganoderma kávét inni.

 

Most akár ingyenes törzsvásárlói regisztrációval is hozzájuthatsz a legfinomabb DXN kávékhoz! KATTINTS IDE!

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

One thought on “Ingyen kávé márpedig létezik!

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .