KÁVÉKÁVÉS ÉRDEKESSÉGEK

A Roland Garros kávéja

Ha valaki meghallja a Roland Garros nevet mindenkinek a nemzetközi tenisz verseny jut eszébe, de vajon mennyien tudják, hogy a versenynek van hivatalos kávéja?

A francia nyílt teniszbajnokság vendégei idén a kávékülönlegességek mellett a cég új gasztronómiai nagykövetének, Alixe Bornon-nak a finomságait is megkóstolhatják.

KEVESEBB CUKOR és igazi gasztronómiai ÉLMÉNYek VÁRJák A VERSENY LÁTOGATÓIT

A Grand Slam-tornák hivatalos partnereként a Lavazza idén is kávé és gasztronómiai különlegességekkel várja a Roland-Garros látogatóit.

A Lavazza és a Roland-Garros 2011-től kezdődő együttműködését mai is a kiváló minőség és a jó hangulat jellemzi. A közös munka 5 éve a wimbledoni torna után kezdődött, ekkor lett a Lavazza mind a négy Grand Slam-torna hivatalos kávéja.

460 000 eszpresszó a tavalyi tornán

2018-ban több mint 460 000 csésze eszpresszót szolgált fel 300 képzett barista 70 felszolgálási ponton.

A vendégek a Lavazza ¡Tierra! brazil kávéinak különleges keverékei mellett Alixe Bornon, a Les Belles Envies híres párizsi cukrászda séfjének cukorbevitel csökkentését szem előtt tartó glikémiás index kontroll (Glycemic Index Control – GIC) szellemében készült süteményeit is élvezhetik.

Szerencsére nem kell a tornára kiutaznunk ahhoz, hogy mi is élvezhessük az egészségesebb életet. Méghozzá egy igazán kiválló minőségű kávéval megspékelve ganoderma kivonattal. Nincs is jobb egy finom ganodermás kávénál.

Grand slam tornák hivatalos kávéja

forrás: lavazza

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .