A Roland Garros kávéja
Ha valaki meghallja a Roland Garros nevet mindenkinek a nemzetközi tenisz verseny jut eszébe, de vajon mennyien tudják, hogy a versenynek van hivatalos kávéja?
A francia nyílt teniszbajnokság vendégei idén a kávékülönlegességek mellett a cég új gasztronómiai nagykövetének, Alixe Bornon-nak a finomságait is megkóstolhatják.
KEVESEBB CUKOR és igazi gasztronómiai ÉLMÉNYek VÁRJák A VERSENY LÁTOGATÓIT
A Grand Slam-tornák hivatalos partnereként a Lavazza idén is kávé és gasztronómiai különlegességekkel várja a Roland-Garros látogatóit.
A Lavazza és a Roland-Garros 2011-től kezdődő együttműködését mai is a kiváló minőség és a jó hangulat jellemzi. A közös munka 5 éve a wimbledoni torna után kezdődött, ekkor lett a Lavazza mind a négy Grand Slam-torna hivatalos kávéja.

460 000 eszpresszó a tavalyi tornán
2018-ban több mint 460 000 csésze eszpresszót szolgált fel 300 képzett barista 70 felszolgálási ponton.
A vendégek a Lavazza ¡Tierra! brazil kávéinak különleges keverékei mellett Alixe Bornon, a Les Belles Envies híres párizsi cukrászda séfjének cukorbevitel csökkentését szem előtt tartó glikémiás index kontroll (Glycemic Index Control – GIC) szellemében készült süteményeit is élvezhetik.
Szerencsére nem kell a tornára kiutaznunk ahhoz, hogy mi is élvezhessük az egészségesebb életet. Méghozzá egy igazán kiválló minőségű kávéval megspékelve ganoderma kivonattal. Nincs is jobb egy finom ganodermás kávénál.

forrás: lavazza