KÁVÉS ÉRDEKESSÉGEK

Festmények kávéból

Festmények kávéból – Nem is gondolnánk, hogy mi mindenre jó a kávé! Például festésre is. Erre mutat nekünk nagyon gyönyörű példát Giulia Bernardelli instagram fiókja.

Festmények kávéból

Utálom, mikor kilötyög a kávém. Mindent föl kell takarítani. Pedig ha belegondoltam volna, hogy milyen művészi alkotást is lehet készíteni a kilöttyent kávéból, biztosan más szemmel néztem volna rá.

Giulia Bernardelli olasz illusztrátor megmutatta, hogy milyen csodálatos alkotások készülhetnek a kiömlött kávéból. Olyan érzésünk támadhat, mintha maga a kép ömlött volna ki a csészéből.

Bernardelli szereti a spontaneitást. Nem tervezi meg előre az alkotásait, melyeknek témái általában portrék, állatok és fantasztikus történetek.

Szinte hihetetlen milyen képeket készít a kávé és az asztalterítő és a kávéscsésze segítségével. Legyen az egy épület egy arc, háziállat, vagy éppen mesehős.

Ha kedvet kaptál egy finom egészséges ganoderma kávéhoz a webáruházunkban beszerezheted.

 

képek forrása: Giulia Bernardelliinstagram

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .