KÁVÉLEHETŐSÉG

Ingyen kávé karácsonyra?!

Ingyen kávé karácsonyra? Hol van az még? Most mikor a cikket írom éppen, hogy csak április közepe van. Sokan pont emiatt első olvasásra lehet nem is veszitek komolyan majd a bejegyzésem. Olvass tovább, hogy megértsd a gondolatmenetemet! A végére számodra is kiderül, hogy nem is olyan elvetemült ötlet most foglalkozni azzal, hogy ingyen legyen a kávéd karácsonyra.

Mit értünk ingyen kávé alatt?

Ingyen kávé az is, ha kapsz egy doboz vagy csomag kávét karácsonyra. Ki melyiket szereti. Én ezzel a cikkel nem erre az egy doboz ajándék kávéra gondoltam.

Sokkal inkább arra, hogy hogyan kávézhatsz úgy karácsonykor, – ha kicsit ügyes vagy akkor már korábban is – hogy az általad elfogyasztott kávéért nem kell fizetned semmit.

Hogyan lehet a ingyen kávé karácsonyra?

Sokféleképpen lehet ingyen a kávé, ha csak a legális törvénytisztelő módszereket nézzük, akkor már kicsit kevesebb a lehetőségünk. Mik lehetnek ezek?

  • ingyen karácsonyi kávéEgyik módszer, ha mindig meghívatod magad mással. – Ettől egy idő után nem leszel népszerű a barátaid, ismerőseid körében, bár kétségtelen nem kell karácsonyig várnod.
  • A munkád után ellenszolgáltatásként kávéban kéred a juttatásod. Gondolhatunk itt munkahelyre, de más megbízásokra, munkákra is. – Ezzel csak annyi a bökkenő, hogy igazából nincs ingyen, csak egyszerűen kávával fizetnek. Sajnos csak addig tart míg az ellenértékből futja.
  • Elkezdesz fogyasztani egy kávét, amit ajánlasz másoknak is, akik szintén elkezdik fogyasztani és lecserélik a régi kávéjukat, ami után persze te jutalékot kapsz. – Nem hangzik rosszul ugye?

Milyen kávé, az ami ingyen lesz?

Számos cég működik olyan rendszerben, ahol a termék előállítási ára mellett nem hatalmas reklám és marketing kampányokra költik a pénzt, hanem szétosztják azon hűséges fogyasztók között, akik reklámozzák, ajánlják másoknak is a cég termékeit.

Ajándék kávé doboz karácsonyraIlyen cég a DXN is. Aki elsőként tette a minőségi 100% arabica kávéjához a gyógygombák királyának is tartott ganoderma gyógygombát.  A ganoderma kávéval egy egészséges lúgosító kávét hozott létre, amit több millióan fogyasztanak már világszerte. Mindezt úgy tette, hogy gondolt az emberek különböző ízlésére és 8 féle ízesítésű kávét kínál a sima feketétől a csokis kávén át a ginszenget tartalmazó kávéig.

Mitől is lesz ingyen kávé karácsonyra?

Kezd el fogyasztani a termékeket törzsvásárlóként. Már ezzel 20% kedvezményt kapsz a kiskereskedői árhoz képest. Ez csak a kezdet.

Attól lesz neked ingyen kávéd karácsonyra, hogy lecseréled a régi kávédat az új dxn ganoderma kávéra, amit folyamatosan fogyasztasz. És ezt elkezded ajánlani másoknak is. Igen itt van az a pont amikor azt mondhatod, ha nem tudod, hogy mi az a network marketing, vagy nem ismered az mlm igazi lényege, hogy köszi én ezt nem kérem, de olvass tovább még egy kicsit és kiderül, hogy ez nem is biztos, hogy arról szól, amire te gondolsz.

Mit kell ezért tenni?

Természetesen fogyasztani. És másoknak ajánlani. Sokan ettől a részétől irtóznak, mert mindenkinek van olyan tapasztalata, vagy hallott már olyanról, hogy egy ezer éve nem látott barátja felhívja, ilyen olyan üzleti ajánlattal. Pedig nem ez az igazi mlm vagy hálózatépítés. Sokkal inkább az, ha érdeklődéssel fordulsz mások felé, nyitott vagy feléjük, az ő életük, problémájuk iránt. Nem kell rögtön letolni a torkukon a regisztrációs lapot, hanem csak a megoldás lehetőségét kell számukra megmutatni, és ők majd eldöntik, hogy mi az amit szeretnének és akarnak. Egyáltalán akarnak-e változtatni az eddigi életükön.

Ingyen kávé karácsonyra - forró kávéAlapból erről szólnak az mindennapi emberi kapcsolataink is. Sőt ajánlunk egymásnak mindenféle mesterembert és boltot, amiért nem kapunk semmit, akkor miért rossz, ha a barátom az én kávém után jutalékot kap? A sarki kisboltban is jutalékot kap a tulaj a vásárlásom után.

Visszatérve a feladatra. Meg kell mutatni másoknak is a kávét. Meg kell mutatni nekik, hogyan kávézhatnak ők is ingyen. Legyenek akár csak fogyasztók, vagy ugyanúgy ahogyan te többet akarnak mint egy finom egészséges kávét. Ehhez pedig nagyon sok segítséget kapunk az anyacégtől, és nem utolsó sorban tőlem is minden segítséget megkapsz, hogy te is sikeres légy, akár online, akár offline, azaz személyes, vagy telefonos megkeresés útján akarod a saját üzleted felépíteni.

Ha most elkezded, és normál ütemben haladsz, hisz ha eddig nem ezzel foglalkoztál, akkor ugyanúgy sok mindent neked is meg kell tanulni, mint mindenkinek, akkor fel tudsz építeni egy saját kis csapatot, amely fogyasztásából, annyi bevételed lesz, hogy ingyen lesz a kávéd karácsonyra. És ha elég ügyesen csináljátok nem csak neked, hanem a csapatnak is ingyen lehet a kávé karácsonyra.

Hogy döntöttél? Neked lesz ingyen kávéd karácsonyra?

Érdekel, de még vannak kérdéseid? Tedd fel kérdésed a kapcsolat oldalunkon!

Vagy vágj bele! Mindenben segítünk neked, hogy elérd a célod.
Hisz a te sikered a mi küldetésünk!

A népszerű csomagokról még több információ, Anna elképesztő történetén keresztül.

 

Törzsvásárlói regisztráció egyszeri 5000 Ft-os díjért. (ez a fenti csomagokban bónuszként megkapod)

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .