LEHETŐSÉG

Saját kávézó-d van? Érdekel egy egyedülálló lehetőség?

Nem könnyű ma saját vállalkozást vezetni, főleg ha az a vállalkozás egy saját kávézó. Sokan irigykedhetnek rád, pedig sokszor nincs egyszerű dolgod. Nem könnyű üzletvezetőként sem, de még nehezebb a dolgod, ha üzletvezető és tulajdonos is vagy egyben, és nem, mint befektetés dolgozik a kávézó neked.

Ezekkel a feladatokkal találkozhatsz nap mint nap. Ismerősek?
  • Elengedhetetlen a forgalom fenntartása,
  • vagy inkább a forgalom növelése,
  • az állandó programok szervezése,
  • mindezt egész évben nem csak nyáron
  • közben ügyelj a beszerzésre ,
  • és még sok-sok egyéb kérdésre is.
  • Nem hangzik egy könnyű feladatnak.

Mit szólnál hozzá, ha javasolnék egy olyan kávé családot, amely nem csak egy „megint egy új fajta kávé” hanem attól jóval több, ami többet is hozhat hosszú távon, mint a saját kávézó? Ez nem más, mint a DXN Ganodermás kávé. Jogos lehet a kérdésed, hogy ez miért lehet több azon túl, hogy a 100% arabica kávéhoz adott ganoderma kivonata miatt egészséges, lúgosító kávé? Itt is elkezdhetnék egy felsorolást, de erről már írtam a „DXN Ganoderma”, illetve a „Ganoderma gyógygomba hatásai” című cikkekben.

Értem én hogy ezzel még nem kaptál többet, azon kívül, hogy egy olyan közösség is elkezd majd hozzád járni, aki eddig csak otthon kávézott, mer ő csak a saját kávéját itta, amit csak néhány helyen tudott kávézóban is fogyasztani.

De nem is ez a legcsábítóbb az egészben, ettől sokkal jobbat tudok neked saját kávézó-val rendelkezőnek ajánlani.

Mit szólnál hozzá, ha olyan emberek kávézása után is lenne bevételed, akik nem is a te kávézókban fogyasztották el a kávéjukat?

üzleti lehetőség kávézó tulajdonosoknak

Máris elmondom, hogyan gondolom ezt. Képzeld el, hogy az eddig betérő vendégeknek figyelmébe ajánlod a DXN ganodermás kávét, akik megkóstolják és rendszeres fogyasztójává vállnak nem csak nálad, de otthon is, ráadásul azt még ők is továbbajánlják ismerőseinek, akik fogyasztása után szintén bevételed lesz, sőt ez kapcsolati rendszer pillanatok alatt hatalmassá tud nőni, hogyha tényleg üzleti oldalról közelíted meg a dolgot. Egy ilyen növekedéssel hamarosan elérhető egy olyan üzleti szint, ahonnan nincs visszaesés, és ahonnan a cég teljes havi nyereségéből 2% százalékot szétoszt azon a szinten lévő emberek csoportja között, és ennek te is tagja vagy?

Mit kell ehhez tenni?

Először is regisztrálnod kell a DXN rendszerébe, üzleti szemlélettel tekinteni rá, úgy ahogyan a saját kávézó-ra is. Mivel a rendszerbe csak magánszemélyként lehet regisztrálni, ezért mint magánszemély kell jelentkezned. Természetesen saját kávézó-d vagy céged névére már tözsvásárlói áron tudod megvásárolni a termékeket és erről számlát is kapsz. Valamint dolgozni azon, hogy minél többen megismerjék ezt a kávét. Beszélni kell a kávézás során megtapasztalt jótékony hatásokról, és ajánlani kell másoknak ezt az egészséges kávét, és az üzleti lehetőséget úgy mintha semmi üzleti érdeked nem fűződne hozzá.

Ami a legjobb az egészben, hogy nem ebben a saját kávézód még hatalmas segítséget is tud neked nyújtani.

Számodra is szimpatikus és szeretnél élni ezzel a lehetőséggel?
Regisztrálj TE is törzsvásárlónak és mutasd meg másoknak is ezt a lehetőséget!

Ha kérdésed van beszéljük róla akár személyesen, vagy keress meg elérhetőségeink valamelyikén.

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .