GANODERMA

Méregtelenítés ganoderma gyógygombával

Méregtelenítés ­– Mai rohanó életünkben egyre nagyobb szerepe van a méregtelenítésnek. A környezeti és táplálkozási szokásunkból adódóan egyre nagyobb és gyorsabb nem kívánt hatás éri a testünket.

Sokféleképpen védekezhetünk ez ellen, teljesen meg is változtathatjuk életmódunkat, de ha erre nincs lehetőség meditálhatunk, vagy például méregteleníthetünk.

A méregtelenítés fontossága:

Nap mint nap rengeteg stressz hatásnak vagyunk kitéve, ezek mellett az egyre növekvő és mindenféle kiegészítő adalékokkal megtöltött élelmiszereket fogyasztunk.

A szervezetünk ezek nagy többségét nem tudja feldolgozni

A ganoderma és a méregtelenítés

A ganoderma lucidum, vagy más néven pecsétviaszgomba 90 napos szüretelésű gombája az RG (Reishi Gano). Ezt idős gombának is nevezzük ugyanis a GL (Ganocelium) gyártásához a 14 napos  myceliumot használják, amit fiatal gombának is nevezünk.

A kifejlett gombatest RG ganoderma úgy fejti ki méregtelenítő hatását, hogy behatol a sejtekbe, és kitakarítja onnan a bent lévő méreganyagokat. A vízben oldódó méreganyagot a vesén keresztül a vizelettel, míg a zsírban oldódóak a széklettel üríti ki a szervezetünk.

DXN RG ganoderma porGanoderma RG kapszula és por

A Reishi Gano (RG) kapszula és por gyártásához a vörös színű Ganodermalucidum 90 napos gombatestét használják. Azért, hogy a gombában található összes értékes összetevőt, valamint a különösen értékes spórákat is megőrizzék, a termőtestet hideg levegővel szárítják, majd az így megszárított gombát kíméletesen porítják. Az így kapott por tartalmazza a Ganoderma spóráit is!

RG kapszula és por adagolása

A méregtelenítő hatása miatt javasolt este fogyasztani, így alvás közben ki tudja fejteni méregtelenítő hatását.

A RG ganoderma adagolása mindenképpen a szervezet állapotától függ. Alapesetben, ha csak az egészség megőrzés a cél, a 40 év alattiaknak ajánlott napi 1 kapszula, 40 év fölött javasolt a napi 2 kapszula, vagy ennek megfelelő mennyiségű (1 kanál) por bevitele.

Minden esetben fontos a fokozatosság elve, azaz hogy mindig kis adagban kezdjük el az RG szedését, és csak néhány nap után emeljünk a dózison, amíg el nem érjük a kívánt adagot.

RG kapszula és por mellékhatásai

A Reshi Gano (RG) kapszulának és pornak nincsenek mellékhatásai, és nem okoz függőséget.

Kezdeti adagolása során azonban a gyógynövényekhez hasonlóan a ganoderma is felerősíti a problémát, és utána kezdi el gyógyítani. Ezért előfordulhat átmenteti enyhe fejfájás hasmenés (zsírban oldódó méreganyagok nagyobb mennyiségű távozása miatt), ami annak a jele, hogy dolgozik a ganoderma. Hiszen egyszerre sok méreganyag távozik a véráramon keresztül a sejtekből. Ilyenkor javasolt extra adag C-vitamin szedése, illetve több folyadék bevitele.

Fontos azonban, hogy eközben ne hagyjuk abba a RG kapszula vagy por szedését, legfeljebb csökkentsünk annak adagján, ha tudunk.

Egyéb jótékony hatások

Sok esetben a RG kapszula és por szedése a méregtelenítés mellett súlycsökkenéssel is járhat. Természetesen a méregtelenítés hatékonysága függ attól is, hogy hogyan táplálkozunk, mennyi méreganyag jut be a szervezetünkbe. Mert ugye hiába méregtelenítünk, ha ugyanannyi méreganyagot be is viszünk a szervezetünkbe.

 

RG 90 ganoderma kapszula
RG90-kapszula
A doboz tartalma: 90 kapszula x 270mg
Fogyasztói ár:   14.125 Ft
Törzsvásárlói ár:   11.035 Ft

<

p style=”text-align: center;”>MEGVÁSÁROLOM

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .