Ganoderma kapszula – nemcsak kávé kedvelőknek

Ganoderma kapszula – más néven pecsétviaszgomba kapszula – Nagy segítség lehet azoknak, akik szeretnék a ganoderma jótékony hatását magukénak tudni, de nem kávéznak. És azoknak is jól jöhet a ganoderma kapszula akik ganoderma kávét fogyasztanak, és szeretnének extra adagot a gyógygombából, de a kávéból már nem.

A ganoderma kapszula, mint étrend kiegészítő

Hogy miért érdemes a mindennapi táplálkozásunk részeként beépíteni a ganoderma kapszulát, azt a  Miért a DXN Ganoderma illetve a DXN Ganoderma című korábbi cikkeinkben elolvashatod, megnézheted.

Ganoderma kapszulák

A ganoderma kivonatokhoz, melyek sokkal több értékes tápanyagot tartalmaznak a szárított és ledarált gombatesteknél többféle formában is hozzájuthatunk.  A ganoderma por kiszerelések mellett kapszulában is elérhető. Sok esetben ezek jóval kedveltebb és jobban fogyó termék.

Minden kapszulában egyforma mennyiségű kivonat van ugyanannyi hatóanyaggal, így egyenletesebb annak bevitele. És nem utolsó sorban egyszerűbb egy reggel vagy este bekapni egy ganoderma kapszulát, mint a porból italt készíteni, vagy a levesünkbe belekeverni.

RG ganoderma apszulaA ganoderma kapszuláknál is mint a pornál is megtalálható a ganoderma gomba fiatal (18 napos) és idősebb (90 napos) szüretelése.

  • RG ganoderma kapszula

    Az idősebb 90 napos szüretelésű gomba.” A Reishi Gano (RG) egy gombakivonat (Ganoderma lucidum), amely poliszacharidokat, adenozint, triterpenoidokat és proteineket tartalmaz. A felhasznált Ganoderma lucidumot 90 napos vörös gombából nyerik. A Reishi Gano (RG) naponta történő fogyasztása hozzájárul az általános jó közérzet fenntartásához.”

  • GL ganoderma kapszulaGL ganoderma kapszula

    Az fiatalabb korában 18 naposan szüretelt gombából készül. „A Ganocelium (GL) Ganoderma lucidumot tartalmaz. Abban különbözik a Reishi Gano-tól (RG), hogy a felhasznált Ganoderma lucidumot 18 napos micéliumból nyerik. A micélium gazdag poliszacharidokban, szerves germániumban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Kitűnő hatással van az általános jó közérzet javítására.”

Hogyan érdemes szedni a ganoderma kapszulákat

A kapszulák szedése egyéntől függő. Mindig érdemes ganoterapeutával konzultálni, főként konkrét problémák, betegségek konkrétabb esetében.

Ha látszólag nincs semmi probléma, akkor érdemes 1-1 ganoderma kapszula szedésével kezdeni. Az RG kapszulát tisztító hatása miatt főként esti, lefekvés előtti fogyasztását javaslom. A GL kapszulát a vitalizáló hatása miatt javaslom főként a reggel órákban ébredés után bevenni, így egész napra ellát energiával.

Ha komolyabb a probléma vagy szeretnéd nagyobb adagban fogyasztani, akkor javasolt a kapszulák szedése párban (mindkettőt) reggel is és este is.

Fontos a fokozatosság elve, hogy ha elkezded szedni, akkor fokozatosan legalább 3-4 nap elteltével növeld az adagot. Javasolt megnövelt tiszta víz fogyasztása.

Ganoderma kapszulát szedők tapasztalatai

ganoderma kapszula tapasztalatokItt néhány olyan példát mutatok be röviden, amit ismerőseim tapasztaltak, és mondtak.

  • Egyik ismerősöm nem kávézik, de szerette volna kipróbálni a pecsétviaszgomba jótékony hatásait. Elkezdte szedni a ganoderma kapszulákat. Egy kis idő elteltével azt vette észre, hogy rossz alvó létére nyugodtan és pihentetően végig tudta aludni az éjszakát, nem ébredt fel minden apró neszre, reggel pedig pihentebben ébredt, így az egész napja hatékonyabb és vidámabb lett.
  • Másoknál akik viszont nem akarták feladni a főzött kávé erős robuszta ízeit, de elkezdték szedni az RG és GL ganoderma kapszulákat. Azt tapasztalták, hogy vérképük a korábbi, nem megfelelő referenciaértéken túli számok és értékek pár hónap alatt visszaálltak a határértékek közé.

Mire használható még a ganoderma kapszula

Ha valaki mégsem szereti a kapszulákat, vagy éppen a gyereknek is szeretnéd adni, de ma ő éppen nem hajlandó bevenni a ganoderma kapszula adagját, akkor nyugodtan szedje szét és keverje bele a reggeli italába. Ugyanígy ételbe is keverhető. Fontos, hogy ne legyen forró, és jó ha el tudod benne keverni.

 

Szeretnéd Te is kipróbálni a Ganoderma kapszulát?

Irány a webáruház!

 

A ganoderma kapszula helyett inkább mégis a Ganoderma mellett döntesz?

Megnézem a Ganoderma Kávé webáruházat!

 

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

One thought on “Ganoderma kapszula – nemcsak kávé kedvelőknek

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .