GANODERMÁS KÁVÉ TERMÉKEK

DXN Cream Coffee új köntösben

A dxn Cream Coffee új köntösben. Megújult a méltán közkedvelt krém kávé csomagolása.

A krém kávé külső csomagolás megújulása mellett a benne rejlő kávé tasakok is megváltoztak mind formában és megjelenésben.

A Régi papírdoboz helyett egy tasakos csomagolást kapott a kávé, mely kényelmes fogantyúval is rendelkezik, így könnyen szállítható és hazavihető. Ráadásul nem kell külön tasakba tennünk a kedvenc krém kávénkat, legyen az a miénk, vagy éppen ajándékba szánjuk.

 

Ugyan a külső teljesen megújult, azonban a DXN Krém Kávé íze és összetétel nem változott. Továbbra is élvezhetjük a cukormentes krémes kávé ízt. 

A dxn krém kávé új köntöse nem az első ilyen csomagolású kávé. A dxn White Coffee már régebb óta hasonló csomagolással rendelkezik. Őt követte most a Cream Coffee is.

Ha eddig még nem próbáltad itt az ideje kipróbálni. Ha pedig a dxn Cream Coffee a kedvenc kávéd, mostantól te is az új csomagolásban kapod meg.

Vásárold meg te is kedvenc krém kávédat a webáruházunkban: http://fittcafe.dxn.hu/termekek/cream-coffee

 

 

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .