Marocchino Fondente
Marocchino Fondente egy különleges olasz kávérecept édes csokoládéval, hogy az ébredés még különlegesebb legyen. Természetesen ganoderma kávéra hangolva.
Marocchino Fondente elkészítése
Tegyük a frissen elkészített ganoderma kávét egy kis pohárba. (ügyeljünk, hogy a kávéporra ne öntsünk 80°C-osnál forróbb vizet)
Adjunk hozzá tört csokoládét.
Szórjuk meg kakaóporral és feketeborssal.
Tegyünk a tetejére kevés tejből készült meleg krémet, majd az egészet szórjuk meg újra kakaóporral.
Hozzávalók (1 adaghoz):
1 adag eszpresszó (a kávé erősségét a ganoderma Black Coffee mennyiségével tudjuk szabályozni – én 1/3 tasak kávéval készítem)
1 adag sötét csokoládé pehely
Keserű kakaópor
Fekete bors
Forró tejszín
Jó kávézást!
Eredeti recept és kép: Lavazza