EGÉSZSÉG

Egészségünk fontossága

Egészségünk fontossága nem lehet kérdés számunkra. Fiatalon persze még más a prioritás és az elképzelésünk a világról. Míg idősebb korunkban meg gyakran csak a problémák után vagyunk hajlandóak változtatni addigi életünkön.

Egészség – Talán mindegyikünk életében ez a legfontosabb dolog.

Sokszor addig nem is foglalkozunk az egészségünk fontosságával, amíg nincs probléma egészségünkkel. Pedig ha előrelátó módon gondoskodnánk a megelőzésről sokkal kevesebb problémánk lenne a későbbiekben, ahogyan ezt évezredek óta teszik már a keleti kultúrákban is.

Ezzel nem azt mondom, hogy nem bízom a nyugati orvoslásban. Nem tartanánk ott egészség-ügyileg, ahol most vagyunk, ha nem lennének ilyen nagyszerű orvosaink és ilyen találmányok. De nagy felelősségünk van az életünk alakulásában, abban, hogy egészségesek maradjunk mind testileg mind mentálisan.

Fontos hogy foglalkozzunk magunkkal és az egészségünkkel. Tanuljunk és fejlesszük magunkat, és ne hanyagoljuk el testi épségünket. Sportoljunk rendszeresen, étkezzünk egészségesen és ne csak olyan ételeket, amelyek finomak, hanem amelyek a testünknek kell.

Bár a mindennapi munka mellett egyre nehezebb feladat a rendszeres sport és a szükséges vitaminok pótlása. Ez utóbbinál még nagyobb nehézséget okoz, hogy már a zöldségek-gyümölcsök sem tartalmaznak annyi vitamint néhány évvel ezelőtt.

Egészségünk fontossága nélkülözhetetlen

Ez volt az egyik oka mikor eldöntöttük, hogy a a ganoderma, cordyceps és más hasznos gyógygombákat és a spirulina kék-zöld algát és mindennapi életünk részévé tesszük. Az már csak hab a tortán, hogy a ganodermát a mindennapi kávénkkal együtt tudjuk biztosítani a szervezetünknek, így tuti, hogy nem feleltjük el bevenni.

Az pedig, hogy mindezt egy cégnél a DXN-nél is megtalálható, az szuper kényelmes. És mikor kiderült, hogy a fogyasztásunk után bónuszokat is kapunk már egyáltalán nem volt kétséges: Csatlakozunk, és a DXN termékeit fogjuk fogyasztani. 

Nézz szét TE is ganoderma webáruházunkban!

Aztán az is szép lassan kitisztult számunkra. A ganoderma kávé fogyasztás közben előttünk, hogy ezzel mások és saját magunk jólétét is biztosítani tudjuk. Így mivel már törzsvásárlók voltunk, kihasználtuk a cég által biztosított network marketing lehetőségeket. Elkezdtük azoknak a barátainknak és ismerőseinknek ajánlani, akik nyitottak voltak az egészségre, és hasonlóan gondolkodnak.

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .