A DXN Ganoderma kávé ára

Frissítés: 2021. március 1. árak alapján

DXN ganoderma kávé ára – Biztosan hallottál már te is a ganoderma kávéról. Én már évek óta ezt a kávét iszom. Egy-két dolgot rendbe kell tennünk a DXN ganoderma kávé árával kapcsolatosan.

Sokan ezt is egy egyszerű kávénak tekintik, nem számolva azzal, hogy a kávé mellett egy nagyon értékes gyógygomba kivonatot is tartalmaz.

A DXN ganoderma kávé

DXN krém kávéMint tudjuk a DXN ganoderma kávé arabica kávét és ganoderma gyógygomba kivonatot tartalmaz. Ez utóbbi miatt lehet csak instant kávé a DXN ganoderma kávé. Illetve a ganoderma gyógygomba kivonat az oka, hogy nem szabad leforrázni a ganoderma kávét.

A ganoderma gyógygomba hatásairól már korábban olvashattál az oldalamon. De azért azt el kell mondanom, hogy a ganoderma gyógygombának nagyon nagy jelentősége van az immunrendszerünk helyes működésének elérésében. Ezért sem lehet a DXN ganoderma kávé árát egy sima kávé árához viszonyítani. Maximum úgy, ha a sima kávé mellett számolunk egy igazán hatékony étrend kiegészítővel. Bár hirtelen nem tudnám egy a piacon jelenlévőhöz sem hasonlítani a ganoderma gyógygombát.

A DXN ganoderma kávé ára

A DXN többféle ízesítésű ganoderma kávét kínál a fogyasztóinak. A sima fekete kávétól, a 3 az 1-ben kávén, keresztül a csokis kávéig, vagy akár a gingszenges maca vita kávéig. Az összesen 8 féle ganodermás kávékülönlegesség ára nagyságrendileg nem igazán különbözik egymástól.

A DXN ganoderma kávék kiskereskedői fogyasztó ára 6580.-Ft-tól 9005.-Ft-ig tartanak. A sima DXN fekete kávé kiskereskedelmi ára 6810.-Ft.

Ugyanígy a DXN ganoderma kávé ára törzsvásárlói kedvezménnyel 5140.-Ft-tól 7035.-Ft-ig terjed. (a DXN fekete kávé ára törzsvásárlói áron: 4880.-Ft) Törzsvásárlói regisztrációhoz nincs szükség regisztrációs díjra, csak egy induló csoagot, vagy azzal egyenértékű terméket kell vásárolni. Ilyen például a DSP kezdő csomag, melynek előnye, hogy a későbbi vásárlásaid során a csomag árát is vásárlásaid során levásárolhatod.

Egy csésze DXN ganoderma kávé ára

Általában az egy-egy kávé különlegességben 20 tasak kávé található, ami alapból nem túl sok. Ha azt vesszük, hogy egy tasak tartalma 2-3 alkalomra is elegendő. Ez megint ízlés kérdése. Én például egy tasak DXN fekete kávét 3 alkalomra szoktam szétosztani, míg a Maca Vita kávét 2-szerre szoktam meginni. Van olyan ismerősöm aki eddig reggel délben kávézott, azonban mióta a dxn kávét issza reggel megiszik egy teljes tasak fekete kávét és nincs igénye onnantól több kávéra aznap.

Ha ezeket is figyelembe vesszük, akkor egy csésze DXN ganoderma kávé ára fekete kávéból 3 alkalomra szétosztva – így egy doboz 60 adag kávéra elegendő (törzsvásárlói áron) kb. 89.-Ft-ba kerül. Olcsóbb mint egy automatás kávé, és csak meleg víz kell hozzá.

Ugyanez a DXN Maca Vita kávával úgy hogy azt csak 2 részre osztom – így egy doboz 40 alkalomra elegendő (szintén törzsvásárlói áron). Ebben az esetben a DXN ganoderma kávé ára kb. 175 forint. Ami még mindig vetekszik egy automatás kávé árával, arról nem is beszélve, hogy ganoderma gyógygomba kivonatot, maca port és ginszeng port is tartalmaz.

Hogyan lehet még kedvezőbb a DXN ganoderma kávé ára

Még kedvezőbb DXN ganoderma kávé árAlapból a törzsvásárlói regisztráció is kb. 25% kedvezményt biztosít, de ha okosan a rendeléseidet úgy csoportosítod, hogy egy-egy rendelés alkalmával meglegyen a saját 100 személyes pontértéked (PV). Akkor az eddigi vásárlásaid alapján arra a hónapra még bónusz jutalékot is kapsz. Ez persze nem túl nagy összeg, de idővel az is fedezheti a kávéfogyasztásod egy részét, ami miatt még a 81 forintos árnál is kevesebbre jön ki egy csésze kávéd.

Sőt ha ezt még tovább ajánlod ismerőseidnek, akár ingyen is lehet a kávéd. Ha kicsit merészebben gondolkozol akár pénzt is kereshetsz a kávézásoddal.

És ne felejtsd el a DXN ganoderma kávé ára, nem csak a kávét tartalmazza, ebben már benne van a ganoderma gyógyomba adagod ára is!!!

DXN ganoderma kávé rendelési lehetőségek

A DXN ganoderma kávé rendelési lehetőségekről részletesen is olvashatsz. De pár mondatban azért összefoglalom.

  1. Kiskereskedői áron tudsz vásárolni rögtön a ganoderma kávé webáruházból.
  2. Regisztrálhatsz törzsvásárlónak, így rögtön törzsvásárlói kedvezménnyel tudsz vásárolni.
  3. Válaszd népszerű DSP csomagjainkat, így nincs regisztrációs díjad és a csomag árának akár 110-150%-át is levásárolhatod a következő vásárlásaid során.

Kérdésed van, keres bátran!

Kávéra FEL!

Egészséget és jó kávézást kívánok mindenkinek!

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .