A LEGJOBBGANODERMA KÁVÉS RECEPTEKKÁVÉ

A ganoderma kávé elkészítése –ahogyan én szeretem

A ganoderma kávé elkészítése nem nagy ördöngösség. Azért jó ha egy két dolgot tudsz róla, hogy a legfinomabb és a neked legjobban ízlő kávét készítsd el.

DXN ganoderma kávé elkészítése

Ebben a rövid kis videóban bemutatom, a ganoderma kávé elkészítését, ahogyan én szeretem. A Lingzhi Black Coffee (Lingzhi Fekete kávé)-ból.

Hozzávalók:

A ganoderma kávé elkészítése és ami szükséges hozzá:

  1. egy megfelelő méretű csésze
  2. egy közepes méretű kávéskanál
  3. vízforraló, vagy maximum 80°C-os víz
  4. ízlés szerinti ízesítés, cukor, édesítőszer, tej (én csak egy kis cukrot teszem a kávéhoz)
  5. és a legfontosabb elem: a Lingzhi Black Coffee dxn ganoderma kávé

Természetesen a 8 féle kávékülönlegesség közül mással is elkészíthetjük. Én azokat, picit másképp szoktam elkészíteni.

A ganoderma kávé elkészítése

ganoderma kávé elkészítéseFogjuk meg a DXN Lingzhi Black Coffee zsacskónkat és vagy tépjük el a 4-5-dik zig-zag-nál, vagy vegyünk igénybe egy ollót és egyszerűen vágjuk le a zacskó tetejét – Én csak a felét szoktam levágni, így könnyebb visszazárni és jobban megőrzi az aromáját a zacskóban megmaradó kávé.

Öntsünk a kávét a közepes méretű kávéskanálba púpozottan, majd ezt tegyük bele a csészénkbe. A maradék kávét hajtsuk vissza esetleg tegyünk rá egy csipeszt, és tegyük félre a következő kávézásig. Így a zacskó tartalmát körülbelül 3 részre tudjuk osztani, és még így is elég erős lesz a feketénk.

Öntsünk a kávéra a felforralt, de maximum 80°C fokos vizet. Ezt azért kell, hogy a kávéban lévő ganodermát ne forrázzuk le így az ki tudja fejteni maximális hatását. Aki kicsit eszpresszósabban szereti az kevesebb vízzel, de aki hozzám hasonlóan amerikai kávékat kedveli jobban az nyugodtan adjon hozzá több vizet.

Következő lépésként ízlés szerint ízesítsük. Tejjel cukorral vagy édesítőszerrel, esetleg tejszínhabbal. De aki a lattét kedveli, vagy imádja a barista művészetet, az nyugodtan használhatja a fekete kávét a kedvenc lattéja alapjaként is.

 

Te hogyan készíted a te kávéd? Oszt meg velünk a kommentben.

Még nem kóstoltad? Itt az ideje, hogy megtedd, és máris megvásárold a Ganoderma Kávé Webáruházban.

 

Érdekesnek találtad a cikkünket? Nyomj egy lájkot, és kövess minket a facebookon.

 

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

One thought on “A ganoderma kávé elkészítése –ahogyan én szeretem

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .