Marocchino Fondente

Egy különleges olasz kávérecept édes csokoládéval, hogy az ébredés még különlegesebb legyen. Természetesen ganoderma kávéra hangolva.

 

Elkészítés:
Tegyük a frissen elkészített ganoderma kávét egy kis pohárba. (ügyeljünk, hogy a kávéporra ne öntsünk 80°C-osnál forróbb vizet)

Adjunk hozzá tört csokoládét.

Szórjuk meg kakaóporral és feketeborssal.

Tegyünk a tetejére kevés tejből készült meleg krémet, majd az egészet szórjuk meg újra kakaóporral.

 

Hozzávalók (1 adaghoz):
1 adag eszpresszó (a kávé erősségét a ganoderma Black Coffee mennyiségével tudjuk szabályozni – én 1/3 tasak kávéval készítem)

1 adag sötét csokoládé pehely

Keserű kakaópor

Fekete bors

Forró tejszín

 

Jó kávézást!

Eredeti recept és kép: Lavazza

Bertalan

Imádom a kávét, egyszerűen a rabja vagyok, az íze mellett az pár nyugodt percet is kedvelem, amíg az ember megissza a kávéját. Amióta ganoderma kávét iszom tele vagyok energiával és frissességgel, élvezem, hogy rengeteg mindenre van időm, azáltal, hogy pénzt is keresek a kávézással egyre több álmom tudom valóra váltani.

Minden vélemény számít! Kíváncsi vagyok a tiédre is.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..